29 / 04 / 2024

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi vatandaşa verdiği müjdeler sıklaştı. Daha önce asgari ücretten EYT’lilere, memur ve emekli zamlarından yapılandırmaya kadar birçok alanda vatandaşa sevineceği haberleri peş peşe veren Erdoğan, bu kez de çok merak edilen Karadeniz Gazı’nın haneler



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü müjdesi, Karadeniz Gazı’nın hanelere ulaşacağı tarih oldu.

Erdoğan, Söğüt’teki Gübretaş Maden Yatırımları AŞ’ye ait Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü Töreni'nde bir konuşma yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Altın madeninin ilk etapta yıllık 2,5 ton altın üreteceği bilgisini veren Erdoğan, tam kapasiteye geçildiğinde ise, Türkiye’nin altın üretiminde ilk üç madeninden biri olacağını vurguladı.

2000 senesinde Türkiye’nin altın üretiminin neredeyse sıfır olduğunu hatırlatan Erdoğan, 2022’de 42 tonla Cumhuriyet tarihinin rekorunun kırıldığını söyledi.

Erdoğan, Bilecik’e yalnızca söz konusu altın madeninin açılışı için gelmediklerini, toplam yatırım değeri 1 milyar 770 milyon TL’yi bulan kamu ve 653 milyon TL olan özel yatırımların da açılışını yapacaklarını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön