16 / 05 / 2024

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi vatandaşa verdiği müjdeler sıklaştı. Daha önce asgari ücretten EYT’lilere, memur ve emekli zamlarından yapılandırmaya kadar birçok alanda vatandaşa sevineceği haberleri peş peşe veren Erdoğan, bu kez de çok merak edilen Karadeniz Gazı’nın haneler



KARADENİZ GAZI MART SONUNDA HANELERDE

Türkiye’deki yolların standardının birçok Avrupa ülkesinin üzerinde olduğunu iddia eden Erdoğan, son 20 yılda Türkiye’yi, bölgesinin üretim ve ticaret merkezi haline getirdiklerini vurguladı. “Yapılan Arama-sondaj faaliyetleri ve yenilenebilir enerji kaynakları ile kendi hikayemizi yazıyoruz” diyen Erdoğan, 5 ildeki 57 yerleşim yerinde kullanılan doğal gazı, 81 ildeki 753 yerleşim yerinde yaygınlaştırdıklarını söyledi.

Erdoğan’dan bir müjde daha geldi! İşte Karadeniz Gazı’nın evlere gireceği tarih!

Konuşmasında bu kez de Karadeniz’de bulunan doğal gazla ilgili vatandaşa müjdeli haber veren Erdoğan, dünyanın en geniş filosunu kurduklarını ve milli imkanlarla 710 milyar metreküplük ülkenin en büyük doğalgaz rezervi keşfini yaptıklarını hatırlattı. Söz konusu gazı milli şebekeye bağlamak için, 50 gemi ve 10 binden fazla personelin şu ando yoğun bir şekilde çalıştıkları bilgisini veren Erdoğan, “Önümüzdeki mart sonu itibarıyla Karadeniz gazını hanelere vermeye başlıyoruz” dedi.

Erdoğan, bunca sabotaja rağmen yapılanları değerli bulduklarının altını çizerek, “Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görmek bu başlıklarda kafidir” ifadesini kullandı.

YILDA 6-7 TON ÜRETİM HEDEFLENİYOR

Diğer yandan verilen bilgiye göre bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk külçe altının dökümünü yaptığı Söğüt’teki madenden, senede 6 ila 7 ton aralığında altın üretimi hedeflenmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön