29 / 04 / 2024

karadeniz maden ruhsatı

karadeniz maden ruhsatı

Trabzon’da düzenlenen “Madenlerin Ekonomiye Katkısı ve Artvin’de Madencilik’ konulu konferansta Artvin Cerrattepe’deki maden projesi öne çıkarken, yapılan konuşmalarda burada çıkartılması planlanan madenin çevreye olumsuz bir etkisinin olmayacağı belirtildi.

29 ilin yüzde 67'sine maden ruhsatı verildi!

Ülke topraklarının yüzde 67'si maden sahası oldu. İncelenen 29 ilde toprakların yüzde 67'sinin madenler için ruhsatlandırıldığı ortaya çıktı.

İhlas Gayrimenkul Çukurca'daki maden sahası için ruhsat başvurusu yaptı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Hakkari ili, Çukurca'da bulunan maden sahası ile ilgili yaptığı işletme ruhsatı talebi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü...

Doğu Karadeniz'deki 668 binaya yapı ruhsatı verildi!

Doğu Karadeniz'de 2018'in Ocak-Mart döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 10,4 artarak 668'e ulaştı.

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'ün sahip olduğu maden ruhsatlarından, Çanakkale Merkez'de bulunan 1 adet işletme izinli maden ruhsatı ile Bayındır'da bulunan toplam 4 işletme talepli maden ruhsatının, CVK Maden İşletmeleri'ne devri için sözleşme yapıldı.

Artvin'de 129 maden ruhsatı var!

Trabzon’da düzenlenen “Madenlerin Ekonomiye Katkısı ve Artvin’de Madencilik’ konulu konferansta Artvin Cerrattepe’deki maden projesi öne çıkarken, yapılan konuşmalarda burada çıkartılması planlanan madenin çevreye olumsuz bir etkisinin olmayacağı belirtildi.

Artvin'de 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı mı verildi?

Cerattepe’de maden ocağı açmak isteyen yandaş işadamı Mehmet Cengiz’e sadece 40 hektar için değil, Artvin’i de içine alan 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı verildiği belirlendi.

Artvin Orman İşletmesi Cerattepe maden projesine yer teslimi yaptı!

Artvin Orman İşletme Müdürlüğü, Cerattepe'deki maden şirketine 77 bin metrekare alanda maden arama ruhsatı için şantiye kurulması ve çalışma yapılması yönünde yer tahsisi işlemini gerçekleştirdi.

Artvin Cerattepe'deki maden ruhsatı projesinde son durum!

Artvin Cerattepe'deki Maden ruhsatı projesi yargıya taşındı. Artvin Valisi projeyle ilgili “İyi rezerv var, eski ÇED'i çöpe atın. Ben şirketin güvenliğini sağlamak zorundayım'' dedi.

Tekirdağ'da icradan 11.1 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Tekirdağ 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Merkez'de bulunan maden ruhsat sahasını satışa çıkardı. Söz konusu alanın satış bedeli 11 milyon 138 bin 360 TL olarak belirlendi.

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri'de kuruldu.

Manisa Gölmarmara'da 5 yıllık maden ocağı işletme hakkı ihale edilecek!

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Gölmarmara İlçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan maden ocağını ihaleye çıkarıyor. İhale ile kum ve çakıl üretimi amacıyla 5 yıllık maden işletme hakkı ve ruhsatı verilecek.

Yeniköy Yatağan Elektrik maden sahası ihalesi 28 Mayıs'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirme kapsamında bulunan 11081 no.lu ruhsat ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahasının ihalesi 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

YEAŞ'ın maden sahası ihalesi iptal oldu!

YEAŞ ' a ait maden ruhsatı ve ruhsatın kapsadığı maden sahasının özelleştirilmesi ihalesi, açık artırma turunda yeni teklif sunulmaması nedeniyle iptal oldu.

karadeniz maden ruhsatı Haberi

karadeniz maden ruhsatı

Trabzon'da düzenlenen "Madenlerin Ekonomiye Katkısı ve Artvin'de Madencilik' konulu konferansta Artvin Cerrattepe'deki maden projesi öne çıkarken, yapılan konuşmalarda burada çıkartılması planlanan madenin çevreye olumsuz bir etkisinin olmayacağı belirtildi.


Yurt Madenciliği Geliştirme Vakfı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Maden Derneği işbirliği ile Osman Turan Kongre Merkezi'nde 'Madenlerin Ekonomiye Katkısı ve Artvin'de Madencilik' konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansa Trabzon Valisi Yücel Yavuz, KTÜ Maden Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güneş, KTÜ Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Güven Önal ile birlikte çok sayıda katılımcı eşlik etti.


Burada İlk olarak söz alan KTÜ Maden Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güneş, günlük tartışmaların yanında olmadıklarını...