02 / 05 / 2024

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği

KATİD (Karadeniz Turistik işletmeciler Derneği) Başkanı Murat Toktaş, Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile birlikte Trabzon 'daki Grand Zorlu Otel'de turizmcilerle bir araya geldi.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği ilk bölge toplantısı gerçekleşti!

KATİD, kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti...

Alanya Huzurevi ne zaman açılacak?

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “80 kişi kapasiteli tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Rusya krizinin fırsata çevrilebilmesi görüşüldü!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Kişi sayısı olarak mevcut şartlarda ve kısa vadede Rus pazar açığının kapatılması mümkün görünmüyor” dedi.

Avantaj Rotası Alanya protokolü imzalandı!

Kış turizmini canlandıracak “Avantaj Rotası Alanya” protokolü Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında, Grand Okan Otel’de düzenlenen törenle imzalandı.

Karadeniz'in turizm pazarında Araplar etkin rol oynuyor!

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Toktaş, 'Arap pazarını üzmememiz bizim orta vadede ekonomik kalkınmamız için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Alanya, turizm gelirinin yüzde 10’unu karşılıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, “2015 yılında Alanya’da 7 yeni tesiste 4 bin 254 yatak kapasitesi hizmete açıldı. Ülke toplam turizm gelirinin yaklaşık yüzde 10’unu Alanya olarak oluşturuyoruz” dedi.

Turizm'de Arz-talep dengesi sağlanmalı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Biran önce harekete geçilmeli. Arz-talep dengesi sağlanmalı, yatırımlara sınırlama getirilmeli” dedi.Sili, sektörün bu konuyla ilgili çalışmanın biran önce başlatılması gerektiğini ifade etti.

Burhan Sili: 100 yeni otel teşvik kapsamında!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Sezon Kokteyli Banana Otel’de yapıldı. ALTİD Başkanı Sili, “Bu gömlek bize dar gelmeye başladı. Bundan sonra farklı noktalarda farklı işler yapmak zorundayız” dedi.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

ALTİD turizm sezonunu değerlendirdi!

Alanya Turistik İşletmeciler Demeği (ALTİD) Başkam Burhan Sili, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

ALTİD'den altyapı ve güvenlik görüşmeleri toplantısı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri sezon öncesinde güvenlik ve altyapı gibi konularda görüşmek üzere toplantı yaptı..

Turizm çalışanları örgütleniyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ni ziyaret eden AYİY-DER Başkanı Deniz Kanar, “Turizm sektöründe yer alan yiyecek ve içecek departmanındaki iş fırsatlarının geçici olarak görülmesinin önüne geçerek meslek algısı oluşturacağız” dedi.

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Haberi

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği

KATİD Başkan Yardımcısı Ali Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen Trabzon'da Atılması Gereken Adımlar ve Yaşanan Sorunlar konulu toplantıda konuşan Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, "Doğanın dengesini ve Karadeniz'e özgü yapı dokusunu bozmadan turistin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak tesislerin oluşturulması şart" dedi. 


Murat Toktaş, Trabzon'da yaşanan yetişmiş personel ihtiyacının da ciddi bir sorun olduğunu dile getirerek, bu konuda çözüm bulunması ve il içinde eğitim çalışmaları yapılması gerektiğini söyledi. 

Milliyet...