05 / 07 / 2024

karadeniz usulü ev

karadeniz usulü ev

Rize Çayeli'nde yaşayan Dursun Ali Kara (57), annesinden kalan evin yerine yeni bir ev yapmak zorunda kaldı. Anne yadigarını yıkmaya gönlü el vermedi. Tek katlı ahşap evi çay alım yerinin çatısına taşıdı.

Karadeniz bölgesi Ortadoğuluların radarında! Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandı: 110 metrekarelik ev 2.8 milyon TL

Ortadoğulular son senelerde Karadeniz bölgesindeki konutlara yönelik taleplerini arttırdı. Bu nedenle bölgedeki fiyatlar da katlandı. İşte ayrıntılar...

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

İnternetten ev satışına yeni düzenleme!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde neler değişti? İnternetten ev satışına hangi düzenlemeler getirildi? İşte ayrıntılar...

TOKİ nerelere ev yapıyor? TOKİ satışları hangi illerde?

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ dar gelirli vatandaşlar için birçok ilde bulunan konutları açık artırma usulüyle satışa sundu.

Samsun'da dere yatağındaki 300 ev taşınacak!

Trabzon, Samsun, Ordu, Rize, Giresun ve Artvin illerini kapsayan 15 maddelik ‘Karadeniz Bölgesi İklim Değişikliği Eylem Planı kapsamında Samsun'da dere yatağında bulunan 300 ev taşınacak.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye 83 bin TL'ye ev!

TOKİ, 28 ilde 4 binden fazla konutu açık artırma usulüyle satışa çıkardı. TOKİ, emekli ve dar gelirlileri 300 liradan başlayan taksitlerle 83 bin TL'ye ev sahibi yapıyor.

Araplar tatil için gelip Karadeniz'den ev alıyor!

Körfez ülkesinden turistlerin ilgi odağı son yıllarda Karadeniz oldu. SY Group CEO’su Yaser Haddad, Arapların Trabzon'u çok sevdiğini söyledi. 

Berrak Tüzünataç Rize'den ev aldı!

Türk sinema ve dizi oyuncusu ünlü Berrak Tüzünataç, Karadeniz yaylalarından ev alan ünlüler arasına girdi. Berrak Tüzünataç Rize'den ev aldı.

Doğu Karadeniz'de ev satışı yüzde 11 arttı!

Doğu Karadeniz'de konut satışında yüzde 11 artış olduğu belirtildi. Doğu Karadeniz'de konut satışları da yüzde 11,0 oranında artış ile 3 bin 090 oldu

İşte Karadeniz Bölgesi'ndeki konut fiyatları!

İnşaat sektörünün oldukça hareketli olduğu bu dönemde çoğumuz konut sahibi olmak istiyoruz. Peki Karadeniz'e yatırım yapmayı düşünür müsünüz? İşte Karadeniz'deki ev fiyatları...

karadeniz usulü ev Haberi

karadeniz usulü ev
Fıkraları ve sıra dışı çözümleriyle yüzleri güldüren Karadeniz insanından yine hayret verici bir olaya imza attı. Rize Çayeli'nde yaşayan Dursun Ali Kara (57), annesinden kalan evin yerine yeni bir ev yapmak zorunda kaldı. Anne yadigarını yıkmaya gönlü el vermedi. Tek katlı ahşap evi çay alım yerinin çatısına taşıdı. Hem ev ihtiyacını çözdü hem de anılarını yaşatmış...