14 / 05 / 2024

karadeniz yeni Uzungöl

karadeniz yeni Uzungöl

Rize’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası ile Trabzon’daki Uzungöl turizm merkezlerine alternatif yeni yerler için arayışlar başladı.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

İhalesine başlanan Uzungöl işte böyle olacak!

Karadeniz’in gözde turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl’de 2 etaplık Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi çalışmalarına da başlandı.

Uzungöl'de kaçak yapı avı!

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Karadeniz'in gözde turizm merkezle arasında yer alan Uzungöl'de, 'İmar Barışı' düzenlemesine aykırı yapıların yıkımı, geniş güvenlik önlemleri altında, ekipler tarafından devam ediyor.

Uzungöl ve Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde bulunan yaylalarda imar barışına aykırı kaçak yapılar yıkılıyor. Uzungöl ve Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor.

Uzungöl’de kısmi yıkım kararı!

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Uzungöl için yeni plan!

Türkiye'nin doğa turizmindeki en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırladı.

Ahes Misal İstanbul'da yeni yıl kampanyası!

Ahes Misal İstanbul projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunulan yeni yıl kampanyası uygulanıyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Çukurova Balkon’dan yeni yıl kampanyası!

Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Uzungöl’e doğasına uygun oteller yapılacak!

Turizm cenneti Uzungöl’de yıkılacak bölgeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Göl kıyısındaki temizliğin ardından birinci etap olarak belirlenen, gölün doğusunda otellerin yoğunlaştığı bölümde düzenlemeye gidiliyor..

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

Karadeniz’e 11 Ayder, 3 Uzungöl geliyor!

Rize’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası ile Trabzon’daki Uzungöl turizm merkezlerine alternatif yeni yerler için arayışlar başladı.

karadeniz yeni Uzungöl Haberi

karadeniz yeni Uzungöl


Doğu Karadeniz Bölgesi’ni son yıllarda başta Ortadoğu olmak üzere, birçok ülkeden çok sayıda turist ziyaret ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre, Doğu Karadeniz Bölgesi, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan ilgiyi karşılayamaz hale geldi. Trabzon Havalimanı’nın yanı sıra Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, Rize-Artvin Havalimanı inşaatının da 3 yıl sonra tamamlanacak olması ve Yeşil Yol’un yapımının bitmesiyle bölgeye yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin daha da artması bekleniyor. Bölgede, mevcut talebi karşılayamaz hale gelen Rize’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası ile Trabzon’daki Uzungöl turizm merkezlerine alternatif yeni yerler için arayışlar başladı. Bu kapsamda, Ayder benzeri 11 yayla ile Uzungöl benzeri yapay göllerin yer alacağı 3 yeni turizm merkezi inşa edilecek. Belirlenecek yeni bölgelerde kaçak ve gelişigüzel yapılaşmanın önlenmesi için öncelikle Koruma İmar Planları...