11 / 05 / 2024

Karagöl Trekking Parkuru

Karagöl Trekking Parkuru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Karagöl ve çevresi, Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracak. Çok güzel ve büyük bir tesis yapılacak. İhalesi yapıldı. 868 bin liraya mal oluyor...

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Batuhan Karagül ortaklığında kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ve Osman Aslan ortaklığında kuruldu.

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Karagöl tarafından kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karagöl Trekking Parkuru Haberi

Karagöl Trekking Parkuru


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karagöl ve çevresinin Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracağını söyledi.


Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Küçüksu köyü Karagöl Mahallesi'nde bulunan "Karagöl turizme kazandırılıyor" projesi çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.


Proje ile ilçenin kaderinin değişeceğini anlatan Şahin, "Proje tamamlandığında ilçe turizm merkezi haline gelecek. Karagöl ve çevresi, Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracak. Çok güzel ve büyük bir tesis yapılacak. İhalesi yapıldı. 868 bin liraya mal oluyor. Oraya ciddi bir ödenek temin ettik" diye konuştu.


Şahin, Karagöl'de turistik teras ve peyzaj çalışması ile Karagöl Trekking Parkuru oluşturulacağını dile getirerek,  Karagöl'ün doğal yapısını koruyarak turistik cazibe merkezi haline getirilmesini hedeflediklerini kaydetti.


Projenin ana faaliyet alanının spor, eğlence ve dinlence olduğunu anlatan Şahin, "Bu kapsamda...