12 / 05 / 2024

karagöl

karagöl

Rize İdare Mahkemesi, Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Veliköy'de yapılması planlanan Armutlu 1-2 Regülatörü ve HES Projesinin 'ÇED Olumlu Raporu'nu, hukuka aykırı bularak iptal etti.

Karabük Karagöl turizme kazandırılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Karagöl ve çevresi, Ovacık'ın turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracak. Çok güzel ve büyük bir tesis yapılacak. İhalesi yapıldı. 868 bin liraya mal oluyor...

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Batuhan Karagül ortaklığında kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ve Osman Aslan ortaklığında kuruldu.

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bitarz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Karagöl tarafından kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

karagöl Haberi

karagöl


HES projesinin uygulanacağı alanın bir kısmı Karagöl-Sahara Milli Parkı sınırlarında yer alıyordu. Yöre köylüleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeye verdiği ÇED Olumlu Raporunun iptali istemiyle Eylül 2013'te dava açmıştı.

HALK DAVA AÇMAKTAN BIKTI, HÜKÜMET İZİN VERMEKTEN BIKMADI

Ülke genelindeki neredeyse bütün akarsu ve vadiler üzerinde kurulması planlanan, yapım çalışmaları devem eden hidroelektrik santral (HES) projelerine karşı yurttaşlar ve yaşam savunucularının sürdürdüğü demokratik ve hukuksal mücadelede yeni kazanımlar elde ediliyor. Özellikle İdare Mahkemelerinin verdiği yürütmeyi durdurma ve iptal kararlarına karşın AKP hükümeti, bakanlıklar ve idare HES ve benzeri projelere izin vermekten geri durmuyor. Bakanlar Kurulu ise, bir savaş hukuku olan ‘cebri kamulaştırma’ kararlarına ise her geçen hafta yenilerini ekliyor.

KÖYLÜLER 2013'TE DAVA AÇMIŞTI

Yargının hukuksuz bularak iptal ettiği HES projeleriyle ilgili son karar ise...