13 / 05 / 2024

karahallı toki inşaatı

karahallı toki inşaatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Uşak Karahallı Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 15 adet konut, konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün başladı.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

TOKİ inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

TOKİ Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

TOKİ Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 3 Ağustos'ta saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi 2 Eylül'de!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kağıthane Milli Arşiv Sitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Kağıthane ilçesi Milli Arşiv Sitesi ait çevre emniyet duvarı, nöbetçi kulübeleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Giresun birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı!

Giresun'un Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, dört şehre sınır olan ilçesini Kelkit Vadisinin parlayan yıldızı yapacağını söyledi. Trabzon yüksekokul binası yükselirken, birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Bakanlığınca BOTAŞ doğalgaz işletmeleri bölge müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30 gerçekleşecek.

karahallı toki inşaatı Haberi

karahallı toki inşaatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Uşak Karahallı Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün başladı!

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 8 Haziran ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Uşak Karahallı TOKİ Evleri'nde fiyatlar 69 bin 595 TL'den başlıyor ve 108 bin 401 TL'ye kadar yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor. 


Uşak Karahallı TOKİ Konutları'nda satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


Satış duyurusu için tıklayın
Fiyat listesi için