28 / 04 / 2024

Karahan Tüneli kaç dakika olacak

Karahan Tüneli kaç dakika olacak

Malatya’yı Kayseri’ye bağlayacak olan Karahan Tüneli’nin yüzde 95’i tamamlandı. Tünelle Karahan geçişi 1,2 kilometre kısalacak. Böylece dağ geçiş süresi 15 dakika kısalıp 5 dakikaya inecek.

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Cankurtaran Tüneli ulaşıma açıldı!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasında inşaatı tamamlanan Cankurtaran Tüneli'nin açılışını Ulaştırma Bakanı Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Bak yaptı.

Artvin Cankurtaran Tüneli yıl sonunda açılacak!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasına inşa edilen Cankurtaran Tüneli, Türkiye'nin en uzun ikinci çift tüplü tüneli olacak. Tüneli yıl sonunda açılacak.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

11 soruda Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi!

Dolmabahçe Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli’nin ilk ayağı olan Maçka Parkı'nda etüt çalışmalarına başlandı. İşte, 11 soruda Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi..

Maçka'dan Karadeniz'e karayolu tüneli geliyor!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak adlandırılan Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Emlakta yeni değerleri Avrasya Tüneli belirliyor!

İstanbul’un iki yakası arasındaki mesafeyi 15 dakikaya indirerek metropole bambaşka bir boyut kazandıran Avrasya Tüneli emlak hareketlerine de yön veriyor.

Yeni Zigana Tüneli projesi 2020'de tamamlanacak!

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Zigana Tüneli proje çalışmalarını inceledi Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Malatya Karahan Tüneli açılış için gün sayıyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda yapımına 2009 yılında başlanılan Karahan Tüneli birkaç güne kadar araç trafiğine açılıyor. Karahan tüneli ile birlikte 20 dakikada geçilen yol 5 dakikalık mesafeye düşecek.

Karahan Tüneli kaç dakika olacak Haberi

Karahan Tüneli kaç dakika olacak

Malatya’yı Kayseri’ye bağlayacak olan Karahan Tüneli’nin yüzde 95’i tamamlandı. Tünelle Karahan geçişi 1,2 kilometre kısalacak. Böylece dağ geçiş süresi 15 dakika kısalıp 5 dakikaya inecek. Malatya-Kayseri-Ankara güzergahında Doğu Anadolu’daki 12 ilin batı ile bağlantısını sağlayan D300 kara yolunda yapımı yaklaşık 6 yıldır süren 1,6 kilometrelik Karahan Tüneli bu yıl tamamlanacak. Yaklaşık 160 milyon TL’lik projeyle, 20 dakikada geçilen bu kesim 5 dakikada aşılacak. Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Doğu Anadolu’daki 12 ilin batı ile bağlantısını sağlayan D300 kara yolunda yapımı süren Karahan Tünelimiz bu yıl faaliyete geçecek” dedi.


YOL SORUNU TARİH OLACAK


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, sürücüler için oldukça zor bir geçitte trafiğin rahatlayacağını belirtti. Çakır, “Yapılan projeleri görünce mutluluk duyuyoruz. Bu yolun açılmasıyla, batıya olan bağlantıdaki...