18 / 05 / 2024

Karahayıt nerede

Karahayıt nerede

Denizli'nin travertenleriyle ünlü Pamukkale bölgesine yürüme mesafesinde yer alan Karahayıt, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle, termal turizmin merkezleri arasında yer alacak.

Karahayıt termal turizmin merkezleri arasında yer alacak!

Denizli'nin travertenleriyle ünlü Pamukkale bölgesine yürüme mesafesinde yer alan Karahayıt, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle, termal turizmin merkezleri arasında yer alacak.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü nerede ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü, dikey ya da yatay  biçimde çalışarak ,3000 Wattlık motor gücüyle kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla!

GABORAS tarafından özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler açıklandı. Peki konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla...

Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede?

Konut almak isteyenler bu haberi okumadan konut almasın. Çünkü Türkiye'nin tamamında en ucuz ve en pahalı konut fiyatlarını sizler için araştırdık. Peki Türkiye'de en ucuz ve en pahalı konut nerede? İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karahayıt nerede Haberi

Karahayıt nerede


Denizli'nin travertenleriyle ünlü Pamukkale bölgesine yürüme mesafesinde yer alan Karahayıt,TOKİ tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesiyle, termal turizmin merkezleri arasında yer alacak. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, kentte turizm aktivitelerinin daha çok Pamukkale merkezli yürütüldüğünü, bölgenin sahip olduğu güzellikler dolayısıyla her yıl hem yerli hem yabancı ziyaretçilerin akınına uğradığını ifade etti. TOKİ tarafından yürütülen ve 27 hektarlık alanı kapsayan projede fay hattı üzerinde 160 hak sahibine konut, iş yeri ve pansiyon inşa ediliyor. Bazı yapılarda iş yeri, konut ve pansiyonların bir arada bulunduğu proje çerçevesinde şu ana kadar öncelikle fay hattı üzerindeki binalar yıkıldı, depreme dayanıklı bölgede yeni yaşam alanları inşa edildi. 



Bursa...