19 / 05 / 2024

Karaisalı-Kızıldağ yolu bitti mi

Karaisalı-Kızıldağ yolu bitti mi

Adana’nın Toroslar’daki ilçelerinden Karaisalı’yı, Kızıldağ Yaylası’na bağlayacak yolda, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin olanaklarıyla sürdürülen genişletme, asfaltlama ve virajları güvenli hale getirme çalışmaları sürüyor.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri ve son durumu açıklandı. İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

Kızılay’dan personel alımları yeni yılda da devam ediyor. 2023 yılında açılan ilanlara ilave olarak yeni alımların ilanları yayımlandı. İşte detaylar...

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kızıldağ tarafından kuruldu. 

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Antalya Kızıldağ asfalta kavuştu!

Antalya Büyükşehir, Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Kültür Yolu projesiyle Erzurum Kalesi gün yüzüne çıkacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kültür Yolu Projesi’ni yerinde inceledi. Projenin uygulandığı inşaat alanını gezen Başkan Sekmen, mühendis ve mimarlardan projeyle ilgili brifing aldı.

Trabzon Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Ünye Kültür Yolu projesi hız kesmiyor!

Ünye’nin turizmde en önemli projesi olan “Kültür Yolu” projesi hız kesmeden devam ediyor. Kültür yolu projesinde önemli isimlerden de destek geliyor. Bunlarda biri de Ünyeli ünlü mimar, restorasyon uzmanı ve mimarlık tarihçisi Prof.Dr. Zeynep Ahunbay.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Karaisalı-Kızıldağ yolu bitti mi Haberi

Karaisalı-Kızıldağ yolu bitti mi

Yolun genişletilmesinin önündeki doğal engellerin ortadan kaldırılması için 5. kez dinamit patlatıldı. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Büyükşehir’in olanaklarını seferber ettiği için teşekkür etti.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Kızıldağ Bakacak mevkisindeki 5. etap dinamit patlatılmasını da gerçekleştirdik. 2 küçük patlatma daha yapacağız. Bu yolun yapımında bizden desteğini esirgemeyen Hüseyin Sözlü Başkanıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu yollarda bundan sonra kazalar en aza indirgenecek. Geride kalan kış mevsiminde tehlikeli bir virajda araç yoldan çıktı ve bir arkadaşımız rahmetli oldu. İnşallah genişletme, asfaltlama ve virajları daha güvenli hale getirme çalışmaları tamamlandığında bu tür kazalar da son bulacak. Vatandaşımız Kızıldağ Yaylası’na güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşacak” dedi.


"ÖNÜMÜZDEKİ 100 YILIN YOLU...