28 / 04 / 2024

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri ve son durumu açıklandı. İşte ayrıntılar...



Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2023 - 30 Eylül 2023 faaliyet dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayımladı. 

Kızılbük GYO'nun faaliyet raporunda yer alan habere göre; şirketin 1 Ocak 2023 - 30 Eylül 2023 faaliyet döneminde özkaynakları 5 milyar 109 milyon 971 bin 939 TL, toplam kaynakları 9 milyar 180 milyon 434 bin TL oldu. 

Kızılbük GYO, Sinpaş’ın gayrimenkul geliştirmedeki yarım asra yaklaşan deneyim ve gücünü de arkasına alarak niş bir pazar olan Termal, Devre mülk, Otel, Termal SPA karmasının bir arada yer aldığı yatırımlarıyla Türkiye’de ve dünyada zincir bir marka inşasına imza atmayı hedefliyor. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL ye yaklaştı! 

Şirketin en önemli ve mevcut durumdaki ilk yatırımı Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonlarından biriolan Marmaris İçmeler ’de, Ege ile Akdeniz’in kesiştiği noktada yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi oldu. 173 dönüm büyüklükte arsa üzerinde hayata geçirilen karma kullanımlı projede çeşitli büyüklükte devre mülkler, 5 yıldızlı ve 205 oda kapasiteli resort otel, iki adet özel kullanımlı ve bir adet ana restoran, Termal SPA, AVM, açık ve kapalı Aquapark, macera parkı, konferans ve toplantı salonları ile sağlık merkezi yer alıyor. 

Yıl boyu kesintisiz faaliyet gösterecek şekilde tasarlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort'un  devre mülk üniteleri yıl içinde 48 haftalık devreler halinde satışa sunuluyor. 

Söz konusu projenin "ÇED Raporu Gerekli Değildir" kararı mahkeme tarafından Ağustos 2022'de iptal edilmişti. Şirket ve e Muğla Valiliği tarafından Danıştay'a temyiz başvurusu yapıldı ve ÇED başvuru dosyasının genel formata uygun hazırlandığı tespit edildi. Bunun ardından ÇED süreci başladı ve ÇED Raporu başvurusu sonuçlanıncaya kadar projenin inşaat faaliyetleri şirket tarafından durduruldu.

Projenin ÇED başvurusu olumlu olarak sonuçlandı ve 21 Mart 2023 itibarıyla inşaat faaliyetleri sürüyor. Projenin 4 etap şeklinde, 7 seneye yayılan bir süreçte tamamlanması planlanıyor. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL ye yaklaştı! 

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinin, 1., 2., 3. ve 4. etaplarının toplam değeri 30 Eylül 2023 itibarıyla 5 milyar 877 milyon 913 bin 779 TL olarak belirlendi. 

Söz konusu projedeki devre mülklerin yüzde 70'i satılacak, yüzde 30'undan kira geliri elde edilecek. 

Faaliyet raporu için tıklayın

Finansal rapor için tıklayın

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!


Geri Dön