29 / 04 / 2024

Karaköprü akbayır kültür merkezi

Karaköprü akbayır kültür merkezi

Şanlıurfa Karaköprü'de yer alacak kültür merkezinin kira karşılığı yapım ve işletim işi Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıyor. Kültür merkezinin bedeli 4 milyon 979 bin 223,41 TL olarak belirlendi.

İstanbul'da Kuzey Makedonya Kültür Merkezi açıldı!

Kuzey Makedonya Kültür Bakanı Hüsni İsmaili, "Kültür merkezi, dostluk ve iş birliği köprüsünü ortaklaşa inşa edeceğimiz bir ev olacak" dedi...

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Nihat Çiftçi Karaköprü yatırımlarını değerlendirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Şanlıurfa Karaköprü, büyükşehir ile değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Ankara Kesikköprü'ye kültür merkezi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Bala'nın Kesikköprü Mahallesi'nde daha önce yapılması planlanan, ancak Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz’ün bir kazada vefat etmesinden sonra yapımı gerçekleşemeyen Kültür Merkezi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması kararı alındı.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karaköprü ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor.

Kültür Köprüleri Projesi yola çıktı!

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından hazırlanan “Kültür Köprüleri” projesi yola çıktı. Proje kapsamında yurtdışındaki mimari miraslarımız için kitap serisi hazırlanacak.

Adana Sarıçam'a Kültür Merkezi yapılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Şanlıurfa Karaköprü'ye yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Bir birinden başarılı projeleri hayata geçiren ve hizmete sunan Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesini hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de Kültür Sarayı inşa edilecek!

Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesi’ni hayata geçiriyor.Başkan Çiftçi, "Kültür Sarayı 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek" dedi.

Arap turistlerin kültür turlarına ilgisi arttı!

Antalya'ya tatile gelen Arap turistler, Alanya ve Side Antik Kent'te kültür turuna çıkarak Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu, Anadolu Beylikleri ve Osmanlı dönemi eserlerini yakından görüyor.

Edirne Uzunköprü UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesiyle aynı adı taşıyan tarihi taş köprü ‘Uzun Köprü’nün, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne geçici aday olarak girdiğini söyledi.

Karaköprü akbayır kültür merkezi Haberi

Karaköprü akbayır kültür merkezi

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Akbayır Mahallesi'nde yer alacak kültür merkezi tesisinin kira karşılığı yapım ve işletim işini ihaleye çıkarıyor. Kültür merkezinin yapım bedeli 4 milyon 979 bin 223,41 TL olarak belirlendi. 


İhalesi 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00'te Karaköprü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda Belediye Encümeni'nce gerçekleştirilecek. Kültür merkezi, 2 adet 2721 metrekarelik bodrum kat, 2721 metrekarelik zemin kat, 670 metrekare asma kat, 250 metrekare fuaye, 150 metrekare restaurant, 150 metrekare çocuk oyun alanı, 250 araçlık otopark, yaklaşık 2000 kişilik salon ve mutfaktan meydana gelecek. 



İHALE İLANI:


KÜLTÜR MERK.KİRA KARŞ.YAP.VEİŞ KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 634


İLAN


KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KÜLTÜR MERKEZİ TESİSİNİN (2 ADET 2721 m2'LİK BODRUM KAT, 2721 m2 ZEMİN KAT, 670m2 ASMA KAT, 250m2 FUAYE, 150m2 RESTAURANT, 150m2 ÇOCUK OYUN...