19 / 05 / 2024

karaköprü güllübağ arsa fiyatları

karaköprü güllübağ arsa fiyatları

Karaköprü Belediye Başkanlığı; Güllübağ mahallesinde yer alan fiyatları 182 bin 500 TL 'den başlayan 13 arsayı satışa çıkardı. Arsaların ihalesi 11 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

karaköprü güllübağ arsa fiyatları Haberi

karaköprü güllübağ arsa fiyatları

Karaköprü Belediye Başkanlığı; Güllübağ mahallesinde yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları 182 bin 500 TL ile 212 bin 897 TL arasında değişiyor. 


Arsaların ihalesi 11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da Karaköprü Belediyesi Hizmet binası toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

TAŞINMAZ SATIŞI KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 785


KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


TAŞINMAZ SATIŞ İLANI


Madde 1- İlçemiz sınırları dahilinde Güllübağ Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Karaköprü Belediyesine ait aşağıya çıkarılmış taşınmazların satışı; Karaköprü Belediye Meclisinin 02.07.2014 tarih ve 026 sayılı kararı ile Karaköprü Belediye Encümenine yetki verilmiş olup, Karaköprü Belediye Encümeninin 20.08.2014 tarih ve 135 sayılı kararı ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Belediye Hizmet binasında bulunan toplantı salonunda Encümen huzurunda satışı yapılacaktır.


Satışı yapılacak...