04 / 05 / 2024

karaköy meydanı yenileniyor

karaköy meydanı yenileniyor

Karaköy Meydanı, yenilenmeye hazırlanıyor. 42 bin 500 metrekare alana sahip olan Karaköy Meydanı kapsamında seyir alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, engelli rampası ve yaya alanları bulunacak

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Karaköy'de gayrimenkul fiyatları son 2 yılda yüzde 50 arttı!

Yerli yabancı yatırımcılar Karaköy bölgesinde her türlü gayrimenkulü alıyor. Farklı sektörlerden birçok yatırımcı bölgeye adeta akın ediyor. Galataport'un etkisiyle genelev bölgesi Zürafa Sokak'taki binalar bile talep görüyor...

Samsun Tekkeköy Meydanı yenileniyor!

İlçelerde önemli yatırımlara devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy’ün girişi ve en önemli caddelerinden olan Samsun Caddesi’ni ve Tekkeköy Meydanı’nı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Halk GYO Karaköy bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Karaköy Bina 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde 1 konut satışa sunuluyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

Pınarbaşı Cumhuriyet Meydanı yenileniyor!

Pınarbaşı’nda bulunan Cumhuriyet Meydanı yenileniyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip, proje hakkında bigi aldı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları 2015!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap'ta 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Projede aylık taksitler 911 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

karaköy meydanı yenileniyor Haberi

karaköy meydanı yenileniyor

Toplam 42 bin 500 metrekare alanına sahip Karaköy Meydanı, yenilenmeye hazırlanıyor. Meydanda; seyir basamakları, engelli rampası, yürüyüş alanları ve dinlenme alanları bulunacak. 


Karaköy motor iskelesinin bulunduğu alanda 2 bin 300 metrekarelik seyir dinlenme alanı yer alacak. Yeraltı çarşısının da bulunacağı Karaköy Meydanı kapsamında 210 metre Rıhtım Caddesi düzenlenecek. 



2 bin 750 metrekare iskele meydanı bulunacak olan Karaköy Meydanı'nda Tünel ve Karaköy Meydan arası yaya erişimi sağlanacak. 14 bin metrekarelik de Tünel Meydanı bulunacak. 





























Kübra...