23 / 07 / 2024

Karaköy Otel projesi

Karaköy Otel projesi

Akfen Karaköy Gayirmenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. portföyündeki Karaköy Otel projesi ve Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş. portföyündeki Mercure Otel'inin değerleme çalışmaları yapıldı...

Lüks otelin Karaköy işgali devam ediyor! Görenler isyan etti! Dur diyecek yok mu?

Karaköy’de yurttaşın sahile erişimini kapatan, kıyıya havuz dahi yapan Hong Kong’lu lüks otel zinciri Peninsula yatırımlara devam ediyor. Görenler 'dur diyen yok mu?'' diye isyan etti. İşte ayrıntılar...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

İş GYO Kadıköy Otel projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parselde yer alan Kadıköy Otel Projesinin 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

Karaköy Otel projesi Haberi

Karaköy Otel projesi

AKFEN GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


Bağlı ortaklığımız Akfen Karaköy Gayirmenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. portföyünde bulunan Karaköy Otel Projesine ait 30 Eylül 2011 tarihli değerleme çalışması TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


İlgili rapor ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Değerleme raporu için tıklayın



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Bağlı ortaklığımız Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş. portföyünde bulunan Mercure Otel'ine ait 30 Eylül 2011 tarihli değerleme çalışması TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


İlgili rapor ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Değerleme raporu için