02 / 05 / 2024

Karaköy yeni projeleri

Karaköy yeni projeleri

Ahmet Misbah Demircan, Karaköy’de 320 milyon dolarlık turizm yatırımının devam ettiğini söyledi. Karaköy’ün yeni projelerle şekillenmeye başladığını belirten Demircan, yatırım değeri toplam 320 milyon dolar olan 12 otelin inşaatının sürdüğünü açıkladı.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Pera GYO Karaköy'deki VI. Vakıfhan binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın varlıkları arasında yer alan Karaköy'deki VI. Vakıfhan ismiyle maruf binanın kira sözleşmesi 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı ve yeni bir sözleşme imzalandı...

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

Yeni Karaköy İskelesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet verecek olan olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılması için Haliç Tersanesi'ne getirdi.

Malatya Karaköy'e yeni cami inşa ediliyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 40 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Ocak 2018 tarihinde yapılacağı projede 162 tane daire yer alıyor.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Benna Grup İnşaat'ın projesi Yeni İstanbul Evleri'nde dört blokta 162 daire yer alıyor...

Karaköy yeni projeleri Haberi

Karaköy yeni projeleri

Karaköy’ün otel yatırımları ve Galataport ile tarihi yüzünü koruyarak yeni bir dönüşümün öncüsü olacağını kaydeden Demircan, “Şu anda devam eden yatırımlar sadece ufak bir esinti. Asıl bundan sonraki yatırımlar fırtına koparacak. Hepsi cebimizde, büyük bir gürültü ile geliyor” dedi.


Bölgede son 10 yılda 551 binadan 259’unun yenilendiğini belirten Demircan, yeni otellerle turizme 1600 oda kazandırılacağını söyledi. Otellerin istihdama da katkı sağlayacağını vurgulayan Demircan, Galataport ve otellerin doğrudan 7 bin 500, dolaylı olarak 15 bin kişiye istihdam yaratacağını dile getirdi. Demircan bundan sonraki hedefin ise, Taksim Meydanı’ndan başlayıp Galata, Kuledibi ile Karaköy’e gelen değişimin Perşembe Pazarı’na yönelmesi olduğunu ifade etti.


‘Galataport devam edecek’

Galataport’un devlete ödenenden hariç 750 milyon dolar yatırımı olduğunu belirten Demircan, projede 400 odalı otel ile toplam 4 bin kişiye...