07 / 05 / 2024

Karaköydeki yatırımlar

Karaköydeki yatırımlar

Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı. Butik oteller hariç yapılan otellerin yatırım değeri 320 milyon doları buluyor.

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları ikiye katlandı!

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkule yaptığı yatırımlar son 3 yılda 2 milyar 621 milyon dolardan 5 milyar doların üzerine çıkarak 2'ye katlandı.

Ahmet Misbah Demircan: Karaköy'deki yatırımlar fırtına koparacak!

Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı. Butik oteller hariç yapılan otellerin yatırım değeri 320 milyon doları buluyor.

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi açıldı!

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Karaköy'deki otel yatırımlarının değeri 1 milyar TL'yi aştı!

Karaköy İstanbul'un turizm yıldızı oluyor. Eski İstanbul'un ticaret merkezi olan bölge, şimdi birçok işadamının turizm yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. Karaköy'deki otel yatırımları 1 milyarı buldu

Makbule Yönel Maya: Galataport projesi Karaköy'deki otel yatırımlarını hızlandırdı!

Halk arasında daha çok Galataport ihalesi olarak bilinen Salı Pazarı Kruvaziyer Limanı Projesi Karaköy'e hareket getirdi. İhale sonrası özellikle bölgedeki otel yatırımları da hız kazandı.

Olbia Gayrimenkul Ticari ve Sınai Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Olbia Gayrimenkul Ticari ve Sınai Yatırımlar Anonim Şirketi, Fikret Tayfun Demirören tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Şişhane Yokuşu'nda kuruldu.

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Karaköydeki yatırımlar Haberi

Karaköydeki yatırımlar

Karaköy'ün oteller ve Galataport ile yeni bir yüze kavuşacağını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkam Ahmet Misbah Demircan, "Şuanda Karaköy'deki yatınmlar sadece ufak bir esinti. Asıl bundan somaki yatınmlar fırtına koparacak. Bölgede Hamdi Akın, CVK, Seba İnşaat gibi onlarca yatırımcının otel projesi var" dedi. 


15 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

Bölgede son 10 yılda 551 binadan 259'unun yenilendiğini belirten Demircan, yeni otellerle bölgeye 1600 oda kazandıracaklarını söyledi. Otellerin istihdama da katkı sağlayacağım söyleyen Demircan, Galataport ve otellerin doğrudan 7 bin 500, dolaylı olarak 15 bin kişiye istihdam sağlayacağım ifade etti. Galatapor'taki durdurma kararım yorumlayan Demircan, "Pürüzler var ama bunlar aşılacak"...