19 / 05 / 2024

Karalar Yapı

Karalar Yapı

Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kara tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz 2013 tarihinde Arnavutköy kuruldu

Zeydan Karalar'dan gayrimenkul mübadelesi açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Nata firmasıyla önceden 598 milyonluk bir ihale anlaşması yapılmıştı. Bunu karşılıklı feshetme kararı aldık, gayrimenkul önerdik. Karşılıklı mutabakata da varıldı" dedi.

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Adana Havalimanı çevresinde yüksek binaya izin verilecek mi?

Seyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı düzenleyen Başkan Zeydan Karalar, yapılan yeni ölçümlerle mania kodlarının arttığını, bu sayede Adana Havalimanı çevresinde daha yüksek bina yapımına izin verilebileceğini belirtti.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın batısına hastane şart!

Belediye Başkanı Karalar, geçtiğimiz hafta Seyhan’da D400’ün güney kısmının 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Burada yapılan çok önemli bir hizmettir. " dedi.

Zeydan Karalar: 5 yılda dökülen asfaltı 1 yılda dökeceğiz!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "25 yıllık belediye tarihinde yapılmış hizmetlerin daha fazlasını bir yılda tamamlayıp hizmete sokacağız" dedi Başkan geleneksel hale getirdiği mahalle toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

En fazla yapılaşma sorunu Seyhan'da!

Seyhan Kültür Merkezi'nde, 'Kentsel Dönüşüm Paneli' düzenledi. Panelde konuşan Seyhan Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye'de yapılaşma sorunun en fazla yaşandığı yerin Seyhan olduğunu söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan Adana'nın kalbidir!

Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Merkezi'nde "Tarihte Seyhan-Gelecekte Seyhan" konulu bir sunum yapan Başkan Zeydan Karalar, 315 tescilli tarihi yapının bulunduğu Seyhan'da turizm alanında yapılabilecek projelere dair önemli açıklamalar yaptı.

İnşaat sektörünün önünü açacak toplantı Adana'da yapıldı!

İnşaat sektörünün önünü açacak toplantı Adana'da yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın önemli bir bölümünün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Seyhan Belediyesi'nde arife gününün idari tatil olması nedeniyle haftanın son iş gününde bayramlaşma töreni yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın önemli bir bölümünün dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti...

Zeydan Karalar: Seyhan'ın kurtuluşu yerinde dönüşüm!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kendilerinin kolay olanı tercih edip verimli tarım arazîlerini heba etmeyeceklerini söyledi, ilçenin kurtuluşunun yerinde yapılan kentsel dönüşüm olduğunu iddia etti.

Zeydan Karalar, Adana'da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana 'da faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı kontrol firmaları temsilcileri ile bir araya gelerek ilçenin yenilenmesi ve sektör sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Karalar Yapı Haberi

Karalar Yapı

Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kara tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İşyeri mesken köprü ve hertürlü yapılarda kullanılan beton ve çelik elemanlarının test işlemlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karalar Yapı Laboratuvarı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi, Selçuklu Caddesi,...