15 / 05 / 2024

karaman belediyesi ikinci toki yolu kaldırımlarını ne zaman bitirecek

karaman belediyesi ikinci toki yolu kaldırımlarını ne zaman bitirecek

Karaman Belediyesi, 2. TOKİ yolunda kaldırım ve kilitli parke çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti...

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

karaman belediyesi ikinci toki yolu kaldırımlarını ne zaman bitirecek Haberi

karaman belediyesi ikinci toki yolu kaldırımlarını ne zaman bitirecek


Karaman Belediyesi, 2. TOKİ yolunda kaldırım ve kilitli parke çalışması başlattı.


Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Tüm imkanları hizmet için seferber ettiklerini belirten Başkan Uğurlu, "Yol yapım ve kaldırım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Karamanımızı daha modern bir hale getirmek için bütün imkanlarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz. Mevsim şartlarının da elverişli bir şekilde devam etmesi neticesinde şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 2. TOKİ olarak bilinen Başakşehir Mahallesi'nin ihtiyacı olan yol ve kaldırım çalışmalarına başladık, kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzergahta daha önce kaldırım yoktu. Bu önemli yolun her iki tarafına da kaldırım yapıyoruz. Daha sonra kaliteli bir asfalt sereceğiz. Vatandaşlarımız daha kullanışlı bir yola kavuşacak" dedi.



Kırıkhan...