06 / 05 / 2024

Karaman bıçaklama

Karaman bıçaklama

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Karaman’da Mart'ta 186 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Karaman’da 2021 yılı Mart ayında 186 konut satıldı...

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 265 yeni konut!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karaman'da Eylül ayında 275 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Eylül ayı içerisinde Karaman'da 275 konut satıldığını açıkladı. 

Karaman’da 2020 yılı Ağustos ayında 415 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'ne göre, Karaman’da 2020 yılı Ağustos ayında 415 konut satıldı.

Karaman’da konut satışları yüzde 67 arttı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2020 yılı Temmuz ayı itibariyle Karaman'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 67 oranında artış kaydederek, bir önceki aya göre yüzde 6,4 oranında düşerek 441 adet olarak açıklandı.

Karaman bıçaklama Haberi

Karaman bıçaklama

Karaman'da su sesi konusunda çıkan kavgada ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut’u sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Bulut ve arbede sırasında bıçakla el ve kollarından yaralanan Tekin hastanede tedavi altına alındı.


Olay, dün gece yarısı Ziya Gökalp Mahallesi Abdullah Erdoğan Caddesi’ndeki apartmanda meydana geldi. Mehmet Tekin, kiracısı Mustafa Çağlar Bulut ile evinden gelen su sesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Tekin kiracısı Bulut’u sırtından bıçakladı. Çıkan arbedede Mehmet Tekin de bıçakla el ve kollarından yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kavgada yaralanan Bulut ve Tekin ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Bulut’un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken polis soruşturma...