19 / 05 / 2024

karaman emitt standı nerede

karaman emitt standı nerede

Karaman Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İstanbul Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 18. EMITT-2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda açtığı stand ile Karaman'ı dünyaya tanıtıyor...

Ankapark maketi Emitt'in gözdesi oldu!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirlerini ağırlarken, Fuar'daki en büyük ilgi çeken noktalardan biri de Ankara standı oluyor.

19. EMITT Turizm Fuarı'nda Muğla standı yoğun ilgi gördü!

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Lütfi Elvan Karaman'daki Taş Bina'da incemelerde bulundu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 43. Postacı Yürüyüş Yarışması finalini başlattı. Ardından Elvan, meydana yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Karaman Belediyesince restore edilen Taş Bina'da incemelerde bulundu.

Yeşilbayır, Çıplaklı, Yeniköy ve Karaman'da belediyeden 8 satılık arsa!

Döşemealtı Belediye Başkanlığı; Yeşilbayır, Çıplaklı, Yeniköy ve de Karaman'da yer alan konut alanı vasfındaki 8 arsanın satışını 11 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00 ile 14.00 arasında gerçekleştirecek...

Karaman Merkez'de satılık fabrika binası: 5 milyon 660 bin 109 TL!

Karaman İli Merkez'de yer alan 5.775,50 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan fabrika binası Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 6 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için 9, 10 ve 11 Eylül 2014 tarihlerinde halk toplantısı düzenlenecek..

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Selçuk Öztürk: Konya-Karaman-Mersin Demiryolu projesinin yapımına başlandı!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya-Karaman-Mersin Demiryolu Projesi'nin yapımına başlandığını belirterek, "Bu hat Adana ve Güneydoğu'ya uzanır Irak'ın içine kadar girerse, sadece bizi değil bu illeri de uçurur" dedi.

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Karaman'da icradan satılık 3 adet gayrimenkul: 1 milyon 792 bin 680 TL!

Karaman Merkez'de yer alan gayrimenkullerin yüzölçümleri 154 metrekare ile 10.011 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 22 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10.10 arasında ihaleye çıkıyor.

Karaman'da sınır çalışmaları tamamlandı!

Karaman'ın il olduğu 1989 yılından beri devam etmekte olan çalışmalar kapsamında 2012 yılına kadar 88 köyde sınır çalışmaları tamamlandı. İl Özel İdaresi'ne verilen talimat doğrulusunda çalışmalar hız kazandı.

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi kesişimi imar planı askıda!

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi Kesişimi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Karaman Piri Reis Vadisi 24 ay içinde tamamlanacak!

Ertuğrul Çalışkan, bin 728 konuttan oluşan, sosyal yaşam imkanlarının oldukça geniş olduğu ve üst düzey teknolojinin kullanılarak yapılacak olan projenin Karaman'da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti.

karaman emitt standı nerede Haberi

karaman emitt standı nerede


Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) en hareketli standlar arasında yer alan Karaman standına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vali Murat Koca, dünya turizm sektörü alanında birçok ülkeyi ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, başta Karaman standı olmak üzere birçok standı ziyaret etti. Karaman standında birçok yerli ve yabancı misafiri ağırlayan Vali Murat Koca, turizm yatırımcılarıyla Karaman turizmi hakkında görüşmeler yaptı.


Vali Koca, fuar hakkında yaptığı açıklamada, “18. EMITT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda açtığımız Karaman standıyla ilimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin, tanıtılması ve ilimize gelen turist sayısının artırılması amaçlanmaktadır. Bu tarz fuarların ilimizin tanıtımı açısından büyük katma değeri olacağına inanıyorum. Fuarda ilimizi her alanda tanıtarak, uluslararası...