11 / 05 / 2024

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Denizli Kalker Ocakları Kırma-Eleme Tesisi projesinin toplantısı 6 Aralık'ta!

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

İzmir'de Kalker Ocakları tesisi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti. tarafından; Kalker Ocakları , Kırma Eleme ve Hazır Beton Tesisi projesi için 12 Şubat 2015 saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Karaman Merkez'de defterdarlıktan 1.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Karaman Defterdarlığı; Karaman Merkez Kisecik Köyü'nde yer alan tarlayı 1 milyon 225 bin TL'den satışa çıkardı. Tarla için belirlenen son başvuru tarihi 15 Ekim olarak belirlendi.

Lütfi Elvan Karaman'daki Taş Bina'da incemelerde bulundu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 43. Postacı Yürüyüş Yarışması finalini başlattı. Ardından Elvan, meydana yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Karaman Belediyesince restore edilen Taş Bina'da incemelerde bulundu.

Yeşilbayır, Çıplaklı, Yeniköy ve Karaman'da belediyeden 8 satılık arsa!

Döşemealtı Belediye Başkanlığı; Yeşilbayır, Çıplaklı, Yeniköy ve de Karaman'da yer alan konut alanı vasfındaki 8 arsanın satışını 11 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00 ile 14.00 arasında gerçekleştirecek...

Karaman Merkez'de satılık fabrika binası: 5 milyon 660 bin 109 TL!

Karaman İli Merkez'de yer alan 5.775,50 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan fabrika binası Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 6 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu maden ocaklarından 769 bin 287 ton kömür çıkardı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden ocaklarından ocak- temmuz döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre 36 bin 467 ton azalışla 769 bin 287 ton kömür çıkarıldı...

Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için 9, 10 ve 11 Eylül 2014 tarihlerinde halk toplantısı düzenlenecek..

Selçuk Öztürk: Konya-Karaman-Mersin Demiryolu projesinin yapımına başlandı!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya-Karaman-Mersin Demiryolu Projesi'nin yapımına başlandığını belirterek, "Bu hat Adana ve Güneydoğu'ya uzanır Irak'ın içine kadar girerse, sadece bizi değil bu illeri de uçurur" dedi.

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Erdek'in Ocaklar plajlarını yosunlar sardı!

Balıkesir'in Erdek ilçesinin Ocaklar mevkisinde, plajları saran yosunlar nedeniyle vatandaşlar sıkıntılı günler geçiriyor. Belediye ekipleri, turistlerin şikayetlerinin artması üzerine işmakineleriyle her gün yaklaşık 50 ton yosun temizlenmeye çalışıyor.

Karaman'da icradan satılık 3 adet gayrimenkul: 1 milyon 792 bin 680 TL!

Karaman Merkez'de yer alan gayrimenkullerin yüzölçümleri 154 metrekare ile 10.011 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 22 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10.10 arasında ihaleye çıkıyor.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı Haberi

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan 20053460 VE 200904272 Nolu Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı. Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 02/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.


ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Karaman Çevre ve Şehircilik İl...