06 / 05 / 2024

Karaman kavga

Karaman kavga

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

Karaman'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga!

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

Karaman-Konya hızlı tren hattında sona gelindi!

Karaman-Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Arıkören istasyon çıkışı Karaman istasyonu arasındaki 33 kilometrelik demiryolu tamamlandı.

Karaman enerji üretim ve iletişim tesis alanları kiraya mı veriliyor?

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Türk Telekom ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman'da uyguluyor!

Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da hayata geçiren Türk Telekom Grubu ‘Akıllı KenTT’ çözümlerini diğer illerde de uygulamaya başladı.

Karaman'da Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı ihalesi 7 Nisan'da!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı olarak planlanan 10 Adet arsa ihaleye çıkarılıyor.

Karaman'da 10 Enerji Üretim tesisi 25 yıllığına kiraya çıkarıldı!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Karaman'da OSB sorunu çözülüyor!

Karaman'da OSB yanındaki 4 Milyon m2’lik alan, mevcut OSB genişleme alanına ilave edilerek, arsa sorunu ortadan kalkmış olacak. *Bu arada OSB’de arsa rantının da önüne geçilecek, devir işlemleri OSB yönetimi müdahale edecek.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Karaman'da 15 bin kişilik stad için protokol imzalandı!

Karaman'a yapılacak olan 15 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi iç in,Belediye 57 bin metrekare alanı Gençlik ve Spor Bakanlığına bir protokol ile devretti.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Konya-Karaman hızlı tren projesi iki aşamada gerçekleşecek!

Hükümet, Konya - Karaman hızlı treniyle Nusaybin 'den Habur 'a kadar uzanacak dev bir projenin ilk ayağını hayata geçiriyor.

Azimet Karaman kimdir?

Mimar Azimet Karaman kimdir? Mimar Azimet Karaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Azimet Karaman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Azimet Karaman...

TOKİ Karaman'da 428 adet konut satıyor!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Karaman kavga Haberi

Karaman kavga

Karaman'da su sesi konusunda çıkan kavgada ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut’u sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Bulut ve arbede sırasında bıçakla el ve kollarından yaralanan Tekin hastanede tedavi altına alındı.


Olay, dün gece yarısı Ziya Gökalp Mahallesi Abdullah Erdoğan Caddesi’ndeki apartmanda meydana geldi. Mehmet Tekin, kiracısı Mustafa Çağlar Bulut ile evinden gelen su sesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Tekin kiracısı Bulut’u sırtından bıçakladı. Çıkan arbedede Mehmet Tekin de bıçakla el ve kollarından yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kavgada yaralanan Bulut ve Tekin ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Bulut’un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken polis soruşturma...