12 / 05 / 2024

Karaman meclis gündemi

Karaman meclis gündemi

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman çevreyolu projesinin akıbeti mecliste!

Karaman çevreyolu projesinin akıbeti ve proje için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Karaman, Ulukışla, Adana arasındaki tren hattı TBMM'de!

Karaman, Ulukışla, Adana arasındaki tren hattının elektrikli hale getirilmesi için yapılan ihale meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karaman'da işyeri arsaları sorunu çözüldü!

Açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Celaletettin Güngören "Karaman Kırbağı Mahallesi Kocadüz Mevkiinde bulunan mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait olan arsaların sorununun çözüldüğü belirtti.

Karaman Belediye Meclisi gündeminde imar vardı!

Karaman Belediye Meclisi, aşağıda belirtilen gündem üzerinde gerekli müzakereyi yapıp karar almak üzere, 07.12.2015 Pazartesi günü saat:15.00`de Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplanacak.

Melikgazi Belediyesi'nde meclis görev dağılımı yapıldı!

Melikgazi Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konulan görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereğince olağanüstü toplantısını gerçekleştirildi. Melikgazi Belediyesi'nde meclis görev dağılımı yapıldı.

Ceyhan'da meclis toplantısı yapıldı!

Ceyhan'da meclis toplantısı yapıldı. Geçtiğimiz cuma günü toplanan ve bazı maddeleri 7 Nisan 2014 Pazartesi günü görüşülmek üzere oy çokluğu ile ertelenen meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Karaman'da yeni çevre yolu çalışması başladı!

Karaman’ ın geleceği adına önemli bir proje olan yeni çevre yolu güzergahı üzerinde yapılacak olan viyadüklerin oturacağı yerlerde zemin etüdü ve sondaj çalışmalarına başlandığı bildirildi...

Karaman'da jeotermal ihalesi yapılacak!

Karaman il Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak, ihale 15 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00'de açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

Karaman'da jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Karaman'da jeotermal saha ihalesi yapılacak. Karaman il Özel idaresi imar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğü, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak.

Karaman meclis gündemi Haberi

Karaman meclis gündemi

Karamandan'da yer alan habere göre; Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı gerçekleşecek.. Belediye Meclisinde görüşülecek olan gündem maddeleri Karaman Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Görüşülecek maddeler şöyle:

GÜNDEM:
1-5393 Sayılı Belediye Kanununun 14/1-b maddesinde; ‘yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda üstün başarı gösteren veya derece alan öğrencilere, sporculara teknik yöneticilere ve antrenörlere Belediye Meclis Kararıyla ödül verilebilir.’ hükmü bulunmaktadır. Bu yasal düzenleme doğrultusunda 12/12/2011 tarih ve 435 sayılı Belediye Meclis kararı alınmış, başarılı sporcu ve antrenörlere verilecek ödüller, genel geçer nitelikteki bir liste hazırlanmak suretiyle belirlenmiştir. İlgi Belediye Meclis kararının uygulanmasına devam edilip edilemeyeceği ve sportif başarılara verilecek ödül hakkında münferit başvurulara müstakil Belediye Meclis kararı alınıp alınamayacağı konusu.

2- İmar planında...