06 / 05 / 2024

Karaman muhtarlık ofisleri

Karaman muhtarlık ofisleri

Karaman Belediyesi, merkeze bağlı mahalle muhtarları için modern ve kullanışlı yeni muhtarlık ofisleri kuruyor. İlk etapta 5 adet kurulacak olan yeni muhtarlık ofisleri 20 mahalle muhtarının hizmetine tahsis edilecek.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Belevi köy konağı açıldı!

Belevi köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, muhtarlık odası dernek odası projesi Kurban Bayramı'nın 2. günü tamamlanarak törenle açıldı...

Kiracı muhtarlık binaları TBMM gündeminde!

Muhtarlık hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karaman muhtarlık ofisleri Haberi

Karaman muhtarlık ofisleri

Karaman Belediyesi, merkeze bağlı mahalle muhtarları için modern ve kullanışlı yeni muhtarlık ofisleri kuruyor.


İlk etapta 5 adet kurulacak olan yeni muhtarlık ofisleri 20 mahalle muhtarının hizmetine tahsis edilecek. "Şehrin gelişmesi ve mahallelerde daha kaliteli hizmet vermek adına mahalle muhtarlarımızla her alanda koordineli bir şekilde çalışıyoruz" diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Mahalle muhtarlarımız için modern ve kullanışlı yeni muhtarlık ofisleri kuruyoruz. Bu ofisler toplamda 60 metrekare olup, 2 katlı ahşap görünümlü dayanıklı prefabrik malzemeden üretiliyor. Kuracağımız bu ofislerin imalat aşaması tamamlandı. İlk etapta 5 adet kuracağımız muhtarlık ofislerinin her birinde 4 mahalle muhtarımız hizmet verebilecek. Yani toplamda 20 mahalle muhtarımız bu estetik ve modern muhtarlık ofislerinde çalışmalarını yürütecek. Geçmiş yıllarda kurulan prefabrik ofisler bu yeni ofislerle değiştirilecek. Yerinden kaldırılan Prefabrik...