29 / 04 / 2024

Karaman OSB çalışmaları

Karaman OSB çalışmaları

2013 yılında yapılan çalışmaları anlatan Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın üretim, istihdam ve ihracatı göz önünde bulundurulduğunda Karaman OSB 'nin göz kamaştırdığını söyledi.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

TOKİ Karaman OSB Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Toplu Konut Projesi kapsamındaki 428 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Toplu Konut Projesi'nde yer alan 428 adet konut için teslim dönemi başlıyor.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Fatsa OSB'de kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Fatsa OSB 2. etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden FATSO Başkanı Karataş, "İkinci etap OSB’yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi.

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Karaman OSB çalışmaları Haberi

Karaman OSB çalışmaları


2013 yılında yapılan çalışmaları anlatan Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın üretim, istihdam ve ihracatı göz önünde bulundurulduğunda Karaman OSB'nin göz kamaştırdığını söyledi. 

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, OSB'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Boynukalın, yaptığı açıklamada: "Karaman Organize Sanayi Bölgesi üretimi, istihdamı ve ihracatı göz önünde bulundurulduğunda ülkemizin sayılı organize sanayi bölgelerinden birisidir. Yönetim Kurulu olarak göreve gelmemizden itibaren organize sanayi bölgemizde yol, elektrik, doğalgaz, su, atık su arıtma tesisi ve çevre düzenlemesi konularında ciddi altyapı yatırımlarının yanı sıra, gerek bölgemizde faaliyet gösteren sanayicimiz, gerekse çalışanlarımızı yakından ilgilendiren sosyal alanlarda yeni adımlar attık."dedi. 

2013 yılında yapılan çalışmaları anlatan Kemal Boynukalın, "2013 yılı içerisinde yapmış olduğumuz yatırımlar ve sosyal projeler den bazıları; 2014 Mevcut doğalgaz hattına ilave...