03 / 05 / 2024

Karaman Pazaryeri ve Otopark temel atma

Karaman Pazaryeri ve Otopark temel atma

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Karaman'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satılık arsa ve tarlalar! İhalesi 25 Temmuz'da!

Karaman Merkez ve Kazımkarabekir ilçesinde yer alan 84 adet arsa, tarla, ham toprak ve müfrez arsa satışa sunuluyor. Gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor...

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022! TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022 ve TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman projesi ile ilgili o detaylar...

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022! Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022 ve Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Karaman'da 27 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Karaman İcra Dairesi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Hisar Mahallesi, 4710 ada 2 parselde kayıtlı fabrika ve müştemilatını 26 milyon 979 bin 804 TL'te satıyor...

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Karaman Pazaryeri ve Otopark temel atma Haberi

Karaman Pazaryeri ve Otopark temel atma

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Nilüfer Belediyesi yine çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla Karaman’da birçok ihtiyacı karşılayacak projenin temelini attı. Karaman Mahallesi’nde hayata geçecek olan tesislerle, pazar ihtiyacı modern bir alanda karşılanırken, hem bölgenin otopark eksiği giderilecek, hem de dernekler bir çatı altında toplanacak. Toplam 11 bin 125 metrekarelik bir alanda yer alacak Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi, mahalleye nefes aldırmanın ötesinde yine örnek gösterilen adreslerinden biri olacak.

Karaman’da hayata geçirilecek projenin temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Törende ilk olarak açılış konuşması yapan Muhtar Sami Gürbüz, Başkan Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra...