02 / 07 / 2024

karaman res kamulaştırma

karaman res kamulaştırma

Trabzon, Karaman ve Elazığ'da kurulacak hidroelektrik santralleri ile Bursa'da kurulacak rüzgar enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

11 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugünkü 32586 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre 11 ilde acele kamulaştırma yapılacağı açıklandı. Kamulaştırma yapılacak iller Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Konya, Karaman, Malatya,  Muğla, Manisa, Mersin, Niğde ve Osmaniye olarak belirtildi.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek Akyel-1 Rüzgar Elektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Silivri'de acele kamulaştırma kararı!

Silivri'de 154 kV Seymen Çöp Gaz TM-Silivri RES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Poyraz RES için acele kamulaştırma!

“154 kV Poyraz RES-(Mustafa Kemal Paşa-Orhaneli EİH) Girdi-Çıktı Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sivas, İzmir ve Uşak'ta RES için kamulaştırma!

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması için acele kamulaştırma!

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla Karaman Merkez Yukarı Akın ve Aşağı Akın'da belirlenen parseller için acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

4 ilde kurulacak HES ve RES için kamulaştırma izni verildi!

Dört ilde kurulacak HES ve RES'ler için Maliye Bakanlığı'na kamulaştırma izni verildi. Bakanlar Kurulu kararına göre Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

karaman res kamulaştırma Haberi

karaman res kamulaştırma

Trabzon, Karaman ve Elazığ'da kurulacak hidroelektrik santralleri ile Bursa'da kurulacak rüzgar enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.


Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlarına göre, Trabzon'da Holo Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Dernekpazarı ilçesi Tüfekçi ve Kondu köylerinde ile Yeşilalan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kurulumu için Çaykara ilçesi Yeşilalan ve Işıklı köylerindeki bazı taşınmazların kamulaştırması yapılacak. 


Trabzon'da ayrıca Köprübaşı Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Akpınar, Yılmazlar, Konuklu köylerinde bazı taşınmazların kamulaştırılması için karar alındı. 


Zeyve Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Karaman'ın Ermenek ilçesinde İkizçınar Köyü'nde, Hisar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Elazığ'ın Arıcak ilçesinin Kambertepe Köyü ve Kışla Mahallesi’nde, Karacabey Rüzgar Enerji Santrali için de Bursa'nın Yarış Mahallesi'nde bazı taşınmazlar kamulaştırılacak. 


Kararlar arasında Sakarya'nın Akyazı ilçesi sınırları içerisinde yer alan Akyazı...