18 / 05 / 2024

karaman restorasyon projeleri

karaman restorasyon projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 43. Postacı Yürüyüş Yarışması finalini başlattı. Ardından Elvan, meydana yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Karaman Belediyesince restore edilen Taş Bina'da incemelerde bulundu.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüpsultan’da dev restorasyon projeleri başlıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ESTAM projesi kapsamında 98 hektarlık alanda yürütülen 67 farklı projenin tanıtımı yapılacak.

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Çatalca'daki 22 tarihi eser restore edilecek!

Çatalca Belediyesi tarihi eserlere sahip çıkmaya devam ediyor. Ferhatpaşa Çeşmesi'nin Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri, Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Karaman'da tarihi evler restore ediliyor!

Karaman Belediyesi, tarihi ve kültürel miraslarımızı yeniden canlandırmak ve kent tanıtım ve turizmini harekete geçirmek adına başlattığı tarihi evlerin restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ege Medeniyetleri Müzesi tekrar gündemde!

İzmir'e açık hava müzesi geliyor. Tarihi yapılar için de adım atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm yapıları satın alma ve restorasyon projeleri ile kurtarmayı planlıyor

Kocaeli Tavşancıl’daki tarihi yapı restore edilecek!

Kocaeli'de tarihi binalar restorasyon projeleri kapsamında yenilenerek, kullanılabilir hale getiriliyor. Bu kapsamda Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde bulunan bir tarihi yapının daha restore edilmesi için çalışma başlatılıyor.

karaman restorasyon projeleri Haberi

karaman restorasyon projeleri


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Dünyadaki gelişmeleri çok iyi takip eden, bu gelişmeler doğrultusunda ülkemizin nasıl ve ne şekilde daha da güçleneceği arayışı içerisinde olan bir hükümetiz, bir partiyiz. Bu nedenle bizler başarılıyız" dedi.


Elvan, PTT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 43. Postacı Yürüyüş Yarışması'nın finali nedeniyle Aktekke Kent Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, PTT'nin yıllarca Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar hizmet sunan bir kurum olduğunu belirtti.


Türkiye'de ve dünyada yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm neticesinde özellikle teknolojide yaşanan gelişmelere birçok kurumun ayak uydurduğunu ifade eden Elvan, şunlardı söyledi:


"Eğer siz nerede olursanız olun bu dünyada yaşanan değişim ve dönüşüme ayak uydurabiliyorsanız o zaman başarılısınız demektir. Ama ayak uyduramıyorsanız, o gelişmeleri takip edip kendinizi o değişim ve dönüşüme göre yapılandıramıyorsanız başarılı...