08 / 07 / 2024

Karaman Teknopark

Karaman Teknopark

Karaman ekonomisine canlılık kazandıracak olan Teknopark projesinin kurulmasına yönelik çalışmalar son hızla devam ediyor.

Karaman Teknopark projesi için imzalar atıldı!

Karaman ekonomisine canlılık kazandıracak olan Teknopark projesinin kurulmasına yönelik çalışmalar son hızla devam ediyor.

Tuzla'da Teknopark kuruluyor!

Tuzla, teknoloji ve bilgi üretiminde dünyanın sayılı merkezlerinden birisi olacak. Teknopark’ın kuruluş protokolü Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü İhsan karaman tarafından imza altına alındı.

Karaman'da kazı çalışmaları devam ediyor!

Karaman Ovası'nda yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan, ören yerlerindeki dini ve askeri yapılarıyla dikkati çeken Karadağ'ın yer altındaki gizeminin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor...

Karaman Karadağ'daki kazı çalışmaları devam ediyor!

Karadağ'daki ören yerlerinde dini ve askeri yapıların gün yüzüne çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Karaman Valisi Murat Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi kiliselerdeki kazı çalışmalarının titizlikle devam ettiğini söyledi.

Karaman Karadağ'daki kiliselerin kazı çalışmaları devam ediyor!

Karaman Ovası'nda yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan, ören yerlerindeki dini ve askeri yapılarıyla dikkati çeken Karadağ'ın yer altındaki gizeminin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Karaman'da maden ocağında göçük meydana geldi!

Alınan bilgiye göre Karaman'da maden ocağında göçük meydana geldi. Ermenek ilçesindeki bir kömür ocağında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Türkmenistan’ın ilk teknoparkı açıldı!

Türkmenistan, bilimsel araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmaları için büyük yatırıma imza attı. Türkmenistan’da bugün kutlanan 12 Haziran "İlimler Günü" münasebetiyle başkent Aşkabat’ta Türkmenistan’ın ilk teknoparkı hizmete açıldı

Ankara Teknopark 186 milyon liraya mal olacak!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi teknoparkı olacak Ankara Teknopark'ın temeli 2 ay içinde atılacak. 2 etap halinde inşa edilecek ve yatırım bedeli yaklaşık 186 milyon lira olacak teknoparkta 500 firma faaliyet gösterecek

Ankara Teknopark'ın temeli 2 ay içinde atılacak!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi (OSB) teknoparkı Ankara'da yapılacak. Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi teknoparkı olacak olan Ankara Teknopark' ın temeli 2 ay içinde atılacak.

Başakşehir İkitelli Yıldız Teknopark ek alanı imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli'de Organize Sanayi Bölgesi alanındaki Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Teknopark ek alanının imar planı askıya çıktı. Bölgede 1,5 yıl önce temeli atılan Yıldız Teknopark binası da 3 ay sonra açılacak..

TOKİ Karaman'da 450 adet konut yaptıracak!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi 1 Etap 450 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Karaman'da satılık fabrika: 2 milyon 183 bin 224 TL!

Karaman İli Pirireis Mahallesi'nde yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 183 bin 224 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Karaman'da 2 milyon 430 bin TL'ye satılık fabrika!

Karaman İli Merkez'de yer alan fabrikanın toplam bedeli 2 milyon 430 bin TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 20 Haziran 2014 günü yapılacak.

Karaman Teknopark Haberi

Karaman Teknopark


Karaman ekonomisine canlılık kazandıracak olan ve şehrin gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan Teknopark kurulmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.


Teknoparkın Karaman'a kazandırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Teknopark yönetimine arsa devrini gerçekleştirecek imzalar atıldı.


Valilik Makamında düzenlenen imza törenine Vali Tapsız'ın yanı sıra OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kemal Boynukalın ve yönetim kurulu üyesi Süreyya Peker, İŞGEM Müdürü Ali Kantürk katıldı.


Karaman'ın ekonomisine canlılık kazandırması beklenen Teknopark kurulmasına ilişkin arsa devri imzalanan sözleşmenin ardından hayırlı olması temennileriyle Teknopark yönetimine devredilirken arsa devrinin ardından teknopark kurulmasına ilişkin çalışmalar hız kazandı.




Karaman...