19 / 05 / 2024

karaman yeni ziraat odası binası

karaman yeni ziraat odası binası

Yapımı devam eden yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman’a 150 yıl hizmet verecek bir hizmet binası yaptıklarını söyledi.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’dan tüm annelere jest! Anneler Günü’nde Ziraat Bankası hediyesi ile geldi!

Anneler Günü yaklaşırken, Ziraat Bankası bu özel günü unutmadı. Tüm annelere yeni bir kampanya hazırladı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası promosyonda ipin ucunu kaçırdı! Başvuranlara 18 bin TL ödeme!

Ziraat Bankası promosyon kampanyasını yeni bir noktaya taşıdı. Başvuranlara 18 bin TL ödenecek. İşte detaylar!

Ziraat Bankası yeni kampanyası ile güneş açtırdı! 2.500 TL Bankkart Lira verilecek!

Ziraat Bankası, yaz aylarında tatil planı yaparken nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için harika bir fırsat sunuyor. Banka, tatil ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine özel tatil kredisi imkanı sağlıyor. Kampanyanın detayları ise haberimizde yer alıyor.

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! 2.500 TL Bankkart Lira verecek! 

Türkiye'de kamu bankası olarak faaliyetlerine devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında şartları karşılayan vatandaşlar 2.500 TL alacak. İşte kampanya detayları ve tüm şartları...

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı! Başvurana geri ödemesiz bin TL verilecek!

Türkiye’nin en çok müşterisine sahip bankalarından olan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla büyük ses getirmeyi sürdürüyor. Ziraat Bankası, bu doğrultuda, yeni bir kampanya daha düzenleyerek başvuru yapan her müşteriye bin lira hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan mayıs ayı müjdesi geldi! Bu para tek seferde hesaplara yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman rakiplerine büyük fark atan ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi geldi. Kampanya kapsamında 300 TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Yeni evlenecek çiftler için Ziraat Bankası bir kampanya düzenledi. Banka o tutarı harcayanlara 500 TL hediye verecek. İşte tüm detaylar…

Ziraat Bankası resmen coştu! Müşterilerine geri ödemesiz 2.500 TL verecek!

Ziraat Bankası yaptığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Son olarak düzenlediği yeni kampanya kapsamında müşterilerine 2.500 TL vereceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin detayları bilgileri de paylaştı.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni açıklama. Müşterileri hemen hemen buraya

Kamu bankaları arasında önemli yer tutan Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni kredi açıklaması geldi. Bilindiği üzere vatandaşlar bu iki banka tarafından sağlanan kredilere büyük ilgi gösteriyor.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası resmen duyurdu! Herkese geri ödemesiz bin lira hediye edilecek!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla büyük ses getirmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, bu kapsamda yeni bir kampanya daha düzenleyerek herkese bin lira hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

karaman yeni ziraat odası binası Haberi

karaman yeni ziraat odası binası

Yapımı devam eden yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, burada yaptığı açıklamada, “Biz göreve geldiğimizde Karaman’ın yeni bir Ziraat Odası binasına ihtiyacı olduğunu gördük. Şuan hizmet verdiğimiz binamız yeterli olsa da, çok kullanışlı değil. Bu binayı yapmaya karar verdiğimizde önceliklerimiz vardı. Neydi bunlar çiftçimizi hiç yormadan tek kalem içerisinde odamıza geldiklerinde özellikle de ÇKS işlemlerini sadece burada tamamlayarak gitmelerini sağlamaktı. Zaten böyle bir çalışmanın da Bakanlığımız tarafından yapıldığını biliyoruz. Ama Türkiye genelinde Ziraat Odaları’ndaki alt yapı henüz buna uygun değil. Biz de bunu bildiğimiz için pilot şehir olmak için Karaman’a böyle bir bina kazandırıyoruz. İnşallah ta pilot şehir olacağız. Türkiye’de böyle kapsamlı bir Ziraat Odasına ait hizmet binası bulunmamaktadır. 6 katlı olacak olan bu...