29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Yeni evlenecek çiftler için Ziraat Bankası bir kampanya düzenledi. Banka o tutarı harcayanlara 500 TL hediye verecek. İşte tüm detaylar…



Ziraat bankası kart sahiplerine müjdeli bir haber geldi. Banka bu kart sahiplerine 500 TL’ye kadar kazanma fırsatı duyurdu. Özellikle de yeni evli çiftler ya da yeni ev kurmak isteyenler adına duyurulan kampanyaya ilgi yoğun oldu.

Ziraat Bankası ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Ziraat Bankası’ndan 500 TL’lik kampanya

Ziraat bankası banka kartı sahiplerine yapacak olduğu harcamalar da 500 TL’ye kadar para kazanma şansı sundu. Kampanya için özellikle de yeni evli çiftler ya da evini yenilemek isteyenler başvuru yapmaya başladı.

Ziraat Bankası’nın yapmış olduğu son dakika duyurusunu göre kart sahiplerine 500 TL kazanma imkânı sunulacak. Bankanın yapmış olduğu son dakika duyurusuna göre başvurular adına son tarih bugün. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için uyarı geldi. Kampanyanın bitmesi ile birlikte başvurular alınmayacak. Banka kampanya ile ilgili detayları paylaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön