16 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Yeni evlenecek çiftler için Ziraat Bankası bir kampanya düzenledi. Banka o tutarı harcayanlara 500 TL hediye verecek. İşte tüm detaylar…



Yeni evli çiftlere müjde

Yeni evliler artan enflasyon ve ürünlere gelen zamlar ile birlikte zorluk çekiyordu. Bankalar bu anlamda yeni duyurular yapmaya başladı. Yeni ev kurmak ya da evini yenilemek isteyenler için büyük bir rahatlama olacak. Masraflara destek olması amaçlı olarak mobilya sektörü içerisinde geçerli tek seferde 7500 TL üzerinde alışveriş yapan ziraat bankası kart sahipleri için toplamda 500 TL’lik hediye para kazanma imkânı sunuldu. Mobilya sektörü içerisinde alışveriş yapmayı planlayanlar için son derece avantajlı bir kampanya oldu.

Ziraat Bankası ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Mobilya alacaklara 500 TL hediye

Ziraat bankası mobile almak için ziraat bankası kartı üzerinden yapılacak 7500 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL’lik para kazanma imkânı sundu. Çiftlerin kredi ödemeleri için destek sağlanacak.

Kampanyanın tüm detayları Ziraat Bankası resmî web sitesi üzerinden paylaşıldı. Kampanya banka kartı kredi kartı ya da banka kartı özellikleri ile birlikte yapılan harcamalar adına geçerli olacak. Yalnızca e-ticaret hizmeti sağlayan işyerleri üzerinden yapılan işlemler bu kampanya için dahil edilmeyecek. Kampanyadan yalnızca son başvuru tarihi öncesi başvuru yapan kart sahipleri yararlanabilecek. Kampanya kapsamında verilecek hediye tutarı bank kart lira olarak yansıyacak.

Ziraat Bankası'ndan yaz aylarına girmeden süper bir haber geldi

Ziraat Bankası resmen coştu! Müşterilerine geri ödemesiz 2.500 TL verecek!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni açıklama. Müşterileri hemen hemen buraya


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön