07 / 05 / 2024

Karamürsel Balık Adası projesi nedir

Karamürsel Balık Adası projesi nedir

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Kuşadası Belediyesi balıkçıların kira ödemelerini erteleyecek!

Aydın Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafın kira borçlarını erteleme gecikme faizlerini silme kararı aldı. 

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Kocaeli Karamürsel’e itfaiye müfreze binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

Karamürsel Ereğli’deki iki tarihi yapı restore edilecek!

Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evlerden iki tanesi restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Karamürsel’e itfaiye müfreze binası inşa edilecek!

Kentteki yatırımlara son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine yeni bir müfreze binası inşa edecek.

SGK'dan Kocaeli Karamürsel'de 5.4 milyon TL'ye satılık 38 konut!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Kocaeli Karamürsel'de yer alan 38 konutu satışa sunuyor. Konutların ihalesi 4 gün sürecek..

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Kocaeli Karamürsel Meslek Lisesi'ne modern spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi'ne spor salonu inşa ediliyor. Karamürsel 100. Yıl EML’deki spor salonu inşaatı devam ediyor.

Karamürsel Balık Adası projesi nedir Haberi

Karamürsel Balık Adası projesi nedir

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.


Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim görevlisi Dr. İbrahim Türkeri ve mimar Gönül Karademir'in tasarımını yaptığı "Karamürsel Belediyesi Balık Adası Sosyal Tesisleri Projesi", Belediye Meclisi ve Karamürsel Belediyesi Başkanı İsmail Yıldırım'ın onayından geçti. Mevcut durumda var olan 6 bin 900 metrekare büyüklüğündeki Balık Adası'nın yeniden düzenlenip kente kazandırılmasını hedefleyen projede, Karamürsel mutfağının sergileneceği restoranlar, balık satış büfeleri ve tören amfisi bulunacak. Ada üzerindeki yapıların çelik konstrüksiyon üzerine dere taşının istiflenmesi tekniğiyle inşa edilmesinin önerildiği proje 12 Aralık tarihinde ihaleye...