07 / 05 / 2024

Karamürsel Merkezkent Konutlarında satılık daire

Karamürsel Merkezkent Konutlarında satılık daire

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli Karamürsel Merkezkent Konutları'nda bulunan 34 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairelerin toplam bedeli 3 milyon 361 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Karamürsel İhsaniye Barajı'nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'de inşa edilen Karamürsel İhsaniye Barajı'nın yapımı devam ediyor. Sona yaklaşılan barajın yüksekliği 69 metre, uzunluğu 203 metre olacak.

SGK'dan Kocaeli Karamürsel'de 5.4 milyon TL'ye satılık 38 konut!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Kocaeli Karamürsel'de yer alan 38 konutu satışa sunuyor. Konutların ihalesi 4 gün sürecek..

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göletinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli Karamürsel'e 3 milyonluk spor salonu!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan spor salonu ve kent meydanında bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Karamürsel Merkezkent Konutları'nda 44 konut satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Konut’un 2010 yılında tamamladığı Karamürsel Kayacık Mahallesi’ndeki son 44 daireyi ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

İzmit Karamürsel'e Soykırım Parkı mı yapılacak?

İzmit Karamürsel Yesevi Düşünce Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Derneği “Soykırım Anıtı ve Parkı” projesini hayata geçirebilmek için bir kampanya başlatıyor. İmza kampanyasında 8 bin 372 şehide ithafen 8 bin 372 imza toplanması planlanıyor.

Karamürsel Dereköy sahilinin 1.etabı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel Dereköy sahili 1.etabı tamamlandı.

Yalova– Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatları arttı!

Osmangazi Köprüsü, emlak değerlerini son beş yılda beşe katladı. Yalova – Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatlarında şimdiden yüzde 25’i aşan fiyat artışları yaşanıyor.

Karamürsel yeni belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen modern belediye binası ve kent meydanı inşaatı devam ediyor. Karamürsel Otogarı karşısında D-130 Karayolu’nun kenarında yapılan bina Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak.

Karamürsel Merkezkent Konutlarında satılık daire Haberi

Karamürsel Merkezkent Konutlarında satılık daire

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli Karamürsel Merkezkent Konutları'nda bulunan 34 daireyi satışa çıkardı. İhalesi 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.


Gayrimenkullerin toplam bedeli: 3 milyon 361 bin TL 


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:


Mülkiyeti Kurumumuza ait tapuda Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Kayacık Mahallesi, 174 ada, 35 parselde kayıtlı 28.184,55 m² yüzölçümlü taşınmaz üzerinde bulunan A Bloklardaki 125/44544 arsa paylı meskenler ve B Bloklardaki 95/44544 arsa paylı meskenler ile Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Gündoğdu Mahallesi, 485 ada, 1 parselde kayıtlı 26.834,00 m² yüzölçümlü taşınmaz üzerinde bulunan CA6 ve CA7 Bloklardaki 1/182 arsa paylı meskenlerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir....