03 / 05 / 2024

Karapınar kent kimliği

Karapınar kent kimliği

Mehmet Mugayıtoğlu, 2014 Mart'ında gerçekleşecek olan belediye seçimlerinde Karapınar halkının desteğiyle belediye başkanı seçildiğinde Karapınar'ın kent kimliğine kavuşması için hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi...

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karapınar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 317 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Konya İli, Karapınar İlçesi 3. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Karapınar kent kimliği Haberi

Karapınar kent kimliği

Gazete İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz'e Karapınar belediyesini ziyarette, belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belediye olarak yaptıklan hizmetlerle Karapınar'ın bir kent kimliğine kavuşması için çalıştıklarını belirtti. Mugayıtoğlu, "Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle ve çalışmalarla Karapınar'ın bir kent kimliğine kavuşması için elimizden geleni yaptık. Kentleşme döneminde önemli bir ivme kazandık. 

Yerüstü ve yer altı sorunumuz kalmadı. Her türlü yatırımı gerçekleştirdik. 

Sanayimizin gelişmesi için organize sanayi bölgesindeki 4 milyon metre karelik bölümün dörtte birini hazır hale getirdik. Bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz. Mart 2014'te yapılacak olan belediye seçimlerinde Karapınar halkı bize görev verirse hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. 


"HİZMET ETMEYE DEVAM" 


Mehmet Mugayıtoğlu, Mart 2014'te yapılacak olan belediye seçimlerinde Karapınar'da belediye başkan adayı olduğunu ve seçildiği takdirde de Karapınar'ın bir...