05 / 05 / 2024

karapınar Pınarbaşı mahallesinde kentsel dönüşüm

karapınar Pınarbaşı mahallesinde kentsel dönüşüm

Karapınar'da Çetmi ve Pınarbaşı mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi için 115 hak sahibi başvuruda bulundu. Yetkililer, toplam 180 tapu sahibinin bulunduğu bölgede çoğunluğun sağlandığını ve projenin bundan sonra devam edeceğini söyledi...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesindeki 300 konuta 1.703 talep geldi. Projedeki kura çekilişi ile dar ve orta gelirli aileler ev sahibi oluyor. İşte Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019...

TOKİ Konya Karapınar kura sonuçları!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesinde talep toplanan 300 konuta 1.703 adet başvuru geldi. 300 aile yapılan kura çekilişi ile evlerine kavuşuyor. İşte TOKİ Konya Karapınar kura sonuçları...

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede talep toplanan 300 adet daireye toplam 1.900 adet başvuru geldi. Daireler alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarıldı...

TOKİ Konya Karapınar 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Karapınar 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Konya Karapınar'da obruklar evleri yutabilir!

Konya'nın Karapınar ilçesinde oluşan obrukların sayısı 332'ye ulaştı. Yerleşim yerlerinin yakınında veya tarlaların ortasında oluşan obruklar bölgedeki evler için büyük tehlike oluşturuyor.

Konya Karapınar'da inşaattan düşen iki işçi yaralandı!

Konya'nın Karapınar ilçesinde iki ayrı inşaatta biri Afganistan uyruklu 2 kişi yaralandı. Her iki olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

karapınar Pınarbaşı mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

karapınar Pınarbaşı mahallesinde kentsel dönüşüm

Karapınar'da Çetmi ve Pınarbaşı mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi için 115 hak sahibi başvuruda bulundu. Yetkililer, toplam 180 tapu sahibinin bulunduğu bölgede çoğunluğun sağlandığını ve projenin bundan sonra devam edeceğini söyledi. 


TOKİ ile anlaşan ancak tapu işlerinin yetişmemesi sebebi ile başvuru yapamayan yaklaşık 10 kişinin de önümüzdeki günlerde anlaşmayı yapacağını kaydeden yetkililer, anlaşılamayan hak sahipleri arsalarının mahkeme karan ile kamulaştınlacağını dile getirdi.


Pusula...