09 / 05 / 2024

Karapürçek Uludere Köprüsü

Karapürçek Uludere Köprüsü

Şehir genelinde süren köprü yapım ve yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Yenilenen köprülerimizle şehrimiz ulaşım altyapısına önemli hizmetler kazandırmış olacağız, dedi.

Karapürçek Uludere Köprüsü yenileme çalışmaları tamamlandı!

Karapürçek Uludere Köprüsü Yenileme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, Hükümetimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz eliyle selden zarar gören tüm bölgelerimizde çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamladık, dedi...

Karapürçek Uludere Köprüsü Yenileme Projesi devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan ve geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Uludere Köprüsü’nü yeniliyoruz. Karapürçek ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Türkiye-Yunanistan sınırına 2. köprü için düğmeye basıldı!

Yunanistan ile 2. sınır köprüsü geliyor. Meriç nehri üzerinde ikinci bir sınır köprüsünün inşası konusunda mutabakat sağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Asya ayağı batırıldı!

İki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakalarında çalışmalar devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki kesonu batırıldı!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki kesonu bugün yapılan törenle denize batırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, '1915 Çanakkale Köprüsü tamamlandığında ülkemizin Trakya ve Batı Anadolu Bölgesi'nde ekonomik anlamda büyük ivmelenmeyi sağlayacak' dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

Karapürçek Uludere Köprüsü Haberi

Karapürçek Uludere Köprüsü

Şehir genelinde devam eden köprü yapım ve yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir hizmet sınırlarının genişlemesi ile birlikte ilçelerimiz arası bağlantıda önemli yeri olan 6 köprüde kapsamlı çalışmalar başlattık. Yeni yasanın ardından şehrimizin ulaşım güvenliği Büyükşehir’in güvencesi altında. İnşallah yenilenen köprülerimiz ile şehrimiz ulaşım altyapısına önemli hizmetler kazandırmış olacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde tüm hızıyla devam eden köprü yapım ve yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir hizmet sınırlarının genişlemesi ile birlikte ilçeler arası bağlantıda önemli yeri olan eski köprülerde kapsamlı çalışmalar başlatıldığını ifade eden Başkan Toçoğlu, yeni yasa ile birlikte şehrin ulaşım güvenliğinin Büyükşehir güvencesi altında olduğunun altını çizdi.


Uludere Köprüsü Hizmete Alındı

Devam eden projeler ile ilgili de bilgiler veren Başkan Toçoğlu,...