14 / 05 / 2024

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi projesi

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi projesi

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

ŞOK’ta piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının bitimine sayılı günler kala yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Bu doğrultuda, piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü. İşte 30 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Kazananlar belli oldu! İşte çılgın loto sonuçları…

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

BİM'de büyük kampanya! İşte BİM 26 Nisan Salı aktüel ürünler kataloğu

Uygun fiyatları ile vatandaşın ilk tercihi olan BİM'in 26 Nisan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bim'in indirimli ürünlerinde bugün toz deterjan, çamaşır yumuşatıcı, yüzey temizleyici gibi çok sayıda ürün var. İşte 26 Nisan Salı 2022 BİM indirimli ürünleri ve fiyat listesi...

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

Brezilya’da çöken 7 katlı binada ölü sayısı 3’e çıktı!

Brezilya'nın Ceara eyaletinde salı günü 7 katlı bina çöktü. Bina enkazı altında 2 kişinin daha bulunması ile ölü sayısı 3’e çıktı….

TOKİ Ayazma 2019 projesindeki konut sayısı 250'ye düştü!

2 Temmuz Salı günü kura çekilişinin gerçekleştirileceği TOKİ İstanbul Başakşehir Ayazma 2019 projesindeki konut sayısı 311'den 250'e düşürüldü. Projeye 23 bin 533 başvuru gelmişti...

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Konkordatolar ve danışmanlık firmalarında artış!

Konkordato haberleri son dönemde artarken sayısal olarak çok farklı rakamlar veriliyor. Hükümet konkordato sisteminde değişiklik yapacak. 

Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısı 742 bini aştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, binaların enerji kullanımı, yalıtım özellikleri, ısıtma ve soğutma sistemlerinin verimi ile sera gazı salınımını gösteren Enerji Kimlik Belgesi verilen bina sayısı 742 bin 940 oldu.

Adalar ve Büyükçekmece'ye TV-Radyo kulesi yapılacak!

İstanbul’da radyo vericilerini toplu hale getiren Çamlıca’nın benzeri, 20 kule inşa edilecek. Çeşitli illere yapılacak kuleler sayısal yayıncılığın kalitesini artıracak.

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi projesi Haberi

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi projesi

Çanakkale’de yer alan karasal – sayısal yayınların modern cihazlarla yapılmasının amaçlandığı projede yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi incelemesinde yetkililer tarafından Vali Orhan Tavlı’ya verilen bilgiye göre; 34 milyon 200 bin TL bedelli Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca karşılanan ve İl Özel İdaresi tarafından Mart 2017 tarihinde Kalabaklı Köyü Radar Tepesi bölgesinde inşaatına başlanan Çanakkale Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi projesi kapsamında inşaat imalatlarında yüzde 99, elektrik imalatlarında ise yüzde 90 seviyesine gelindiği, mekanik imalatlarda yüzde 95 aşamasına yaklaşıldığı, kule üzerinde yer alan anten imalatlarında yüzde  95 ve çevre düzenlemesindeki peyzaj imalatlarında yüzde 30 seviyesinde devam ettiği belirtildi. Çanakkale İçinde yer alan habere göre; Vali Orhan Tavlı’nın Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanı incelemelerinde Vali Yardımcısı...