01 / 05 / 2024

Karasu Ergüney Evleri iletişim

Karasu Ergüney Evleri iletişim

Sakarya Karasu'da Sivişoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Ergüney Evleri'nde daire fiyatları 57 bin 500 liradan başlıyor. Projede ödemeler 24 ay 0 faiz olarak gerçekleştirilebiliyor...

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Karacakaya Orman Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacakaya Orman Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Antalya Karasu Projesi'nin ikinci etap çalışmaları başladı!

Antalya'daki Karalar, Ilıca, Kızılgüney ve Yeniköy mahallelerinin 30 yıllık içme suyu sorununu ortadan kaldıracak “Karasu Projesi”nin ikinci etap çalışmaları başladı.

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Karasu Ergüney Evleri iletişim Haberi

Karasu Ergüney Evleri iletişim

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi  yapan Sivişoğlu İnşaat Ergüney Evleri Projesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.


18 daireden oluşan proje çarşı merkeze ve denize 300 metre mesafede bulunuyor. 60m2 ile 75 m2 arasında değişen 1+1 ve 2+1 dairelerin yer  aldığı proje deprem yönetmeliğine uygun olarak inşaa ediliyor.


Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projede, farklı olarak mutfaklar salondan ayrı olarak düşünüldü. Doğalgaz kalorifer tesisatının hazır olarak teslim edileceği proje uygun ödeme koşulları ile de dikkat çekiyor.


Fiyatların 57 500 ile 77 500 tl arasında değiştiği proje de peşinat verildikten sonra kalan tutar 24 ay sıfır faiz  imkanı ile ödenebiliyor.


İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu yapımı devam eden Karadeniz Sahil Yolu Projesi, Liman Projesi ve Üniversite ile yatırımın gözdesi...