26 / 05 / 2024

karasu karamüezzinler köyü

karasu karamüezzinler köyü

Sakarya' nın Karasu ilçesindeki köylerde evleri bulunan gurbetçiler, yurt dışında olmaları nedeniyle evlerinde sık sık hırsızlık yapılmasını Karasu - Kaynarca karayolunu ulaşıma kapatarak protesto etti...

Karasu Deresi taşkın koruma inşaatı ihalesi 11 Ağustos'ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Karamürsel Dereköy sahilinin 1.etabı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel Dereköy sahili 1.etabı tamamlandı.

Kocaeli Karamürsel Dereköy sahil projesinin 1. etabı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel Dereköy mahallesinde yapmış olduğu sahil düzenlemesinin 1. etap çalışmasında sona gelindi. 1. Etap düzenlemesi 970 metre sahil bandını kapsıyor.

Karamürsel’e yüzme havuzu inşa edilecek!

Karamürsel’e yüzme havuzu inşa edilecek. Bu konuda girişimlere başlayan Büyükşehir, tesiste havuzların yanı sıra spor ve sosyal tesis de inşa edecek. Projenin 2017 yılında tamamlanması bekleniyor. Büyükşehir, proje için 5 milyon muhammen bedel belirledi.

Yalova Altınova Kaytazdere Beldesi kıyı kenar tespit işlemi bakanlığa gönderilecek!

Yalova Altınova ilçesi Kaytazdere Beldesi sınırları içerisindeki Karamürselbey Eğitim Komutanlığı kıyı kesimine ait kıyı kenar çizgisi tespit işlemi, valilik tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderilecek...

Karamürsel Dereköy sahili düzenleniyor!

Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti.

Kocaeli Oluklu Köyü’nde yol iyileştirme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, Karamürsel’in Oluklu Köyü yolunda iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler D-130 Karayolu ile Karamürsel Oluklu Köyü arasındaki yolda iyileştirme çalışmaları yapıyor.

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Yeni Zelanda'da satılık köy!

Yeni Zelanda'nın Island bölgesinde bir köy satışa çıkarıldı

 

karasu karamüezzinler köyü Haberi

karasu karamüezzinler köyü


Sakarya'nın Karasu ilçesindeki köylerde evleri bulunan gurbetçiler, yurt dışında olmaları nedeniyle evlerinde sık sık hırsızlık yapılmasını yolu ulaşıma kapatarak protesto etti.


Denizköy ve Karamüezzinler köylerinde evleri bulunan gurbetçiler, konutlarındaki hırsızlıkların artması  nedeniyle, Karasu-Kaynarca karayolunu bir saat ulaşıma kapatarak, Acarlar Longozu mesire alanında basın açıklaması yaptı.


Köy sakinlerinden Eyüp Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz aylarında sadece bir ay süreyle Almanya'dan Türkiye'ye geldiklerini, her gelişinde evinin soyulduğunu gördüğünü söyledi.


"Yılda bir aylığına köyümüze gelip gönlümüzce tatil yapmak istiyoruz" diyen Yaman, "Evimiz 11 ay boş kalıyor. Evimize her geldiğimizde bütün eşyalarımızı çalınmış halde buluyoruz. Durumu kaymakamlığa ve ilçe jandarma yetkililerine aktardık. Faillerin yakalanması için daha aktif çalışma yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.


Karamüezzinler köyünden İsmail Ayvaz ise her iki köyde 60’a yakın evin soyulduğunu belirterek, "Burada sürekli...