19 / 05 / 2024

karasu kaynarca karayolu protesto

karasu kaynarca karayolu protesto

Sakarya' nın Karasu ilçesindeki köylerde evleri bulunan gurbetçiler, yurt dışında olmaları nedeniyle evlerinde sık sık hırsızlık yapılmasını Karasu - Kaynarca karayolunu ulaşıma kapatarak protesto etti...

Kaynarca-Karasu ikiz tünel çalışmaları devam ediyor!

Kaynarca-Karasu yolundaki ikiz tünel ve kavşak çalışmaları sürüyor.Fatih Zaimoğlu, yaptığı açıklamada, temmuz 2013'te başlayan çalışmanın üç bölgede sürdürüldüğünü söyledi.

Libadiye Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık hizmeti ihalesi 30 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli kontrollük, danışmanlık Ve mühendislik hizmetleri işi danışmanlık hizmeti işi 30 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Karasu Sahil Parkı ihalesini Surtaş Madencilik İnşaat kazandı!

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemiz ihalesini 4 milyon 847 bin 600 TL’lik teklifleri ile Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştır. Karasu ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Assan Karasu'ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi kuracak!

Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Karasu’ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi yatırımı yapacak. Cari açığa eritecek olan yatırım ile savunma sanayi, gemicilik ve otomotiv sanayiine alüminyum sac üretilecek.

Antalya - İzmir karayolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı!

Antalya 'nın Korkuteli ilçesi Tahtalıbeli mevkisindeki heyelan nedeniyle Antalya - İzmir karayolu trafiğe kapatıldı. Antalya - İzmir karayolunda teknik inceleme başlatıldı.

Kaynarca OSB kuruluş protokolü imzalandı!

Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB 'nin kuruluş protokolü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam 'ın da girişimleriyle imzalandı.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City fiyat listesi!

Toplam 400 adet daireden oluşan Karasu Ekşioğlu City projesi 17 blok şeklinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor. İşte Karasu Ekşioğlu City fiyat listesi...

Karasu Ekşioğlu City' de daireler 134 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Ekşioğlu City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Karasu Ekşioğlu City' de daireler 134 bin 500 TL' den başlıyor.

Kaynarca-Sabiha Gökçen metro hattının ihalesi yapıldı!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı-Kaynarca (Tavşantepe) arasında yapılacak Metro Hattı için düğmeye basıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 7,4 kilometre uzunluğundaki hattın yapımı için ihale düzenledi...

karasu kaynarca karayolu protesto Haberi

karasu kaynarca karayolu protesto


Sakarya'nın Karasu ilçesindeki köylerde evleri bulunan gurbetçiler, yurt dışında olmaları nedeniyle evlerinde sık sık hırsızlık yapılmasını yolu ulaşıma kapatarak protesto etti.


Denizköy ve Karamüezzinler köylerinde evleri bulunan gurbetçiler, konutlarındaki hırsızlıkların artması  nedeniyle, Karasu-Kaynarca karayolunu bir saat ulaşıma kapatarak, Acarlar Longozu mesire alanında basın açıklaması yaptı.


Köy sakinlerinden Eyüp Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz aylarında sadece bir ay süreyle Almanya'dan Türkiye'ye geldiklerini, her gelişinde evinin soyulduğunu gördüğünü söyledi.


"Yılda bir aylığına köyümüze gelip gönlümüzce tatil yapmak istiyoruz" diyen Yaman, "Evimiz 11 ay boş kalıyor. Evimize her geldiğimizde bütün eşyalarımızı çalınmış halde buluyoruz. Durumu kaymakamlığa ve ilçe jandarma yetkililerine aktardık. Faillerin yakalanması için daha aktif çalışma yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.


Karamüezzinler köyünden İsmail Ayvaz ise her iki köyde 60’a yakın evin soyulduğunu belirterek, "Burada sürekli...