02 / 05 / 2024

karasu Sivişoğlu Çınar Sitesi

karasu Sivişoğlu Çınar Sitesi

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat'ın inşa ettiği Çınar Sitesi'nde 49 bin 500 liradan başlayan fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor...

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol haline geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Zeki Toçoğlu'ndan Karasu ve Kocaali'ye 45 milyonluk müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Zeki Toçoğlu Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "İlçenin tüm atıksuları inşası süren tesislerimize ulaşacak ve en ileri arıtmanın ardından doğal ortama deşarj edilecek" dedi

Zeki Toçoğlu: Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız!

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu ziyaret etti. Başkan'ı tebrik eden Toçoğlu ziyareti sırasında " Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız " dedi

Zeki Toçoğlu: Karasu’nun su sorununu çözüme kavuşturacağız!

Şehrin kuzey ilçelerindeki içmesuyu ve atık su sorununu çözüme kavuşturmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa vadede Karasu’nun su sorunu kuyular ile çözüme kavuşturacağız" dedi

Zeki Toçoğlu: Sahillerimiz bölgenin incisi olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sahillerimiz bölgenin incisi olacak. Karasu’da atık su ve içme suyu tesisi inşa edeceğiz. Ayrıca ilçelerimize meydanlar yapacağız” dedi.

Mustafa Palancıoğlu: Talas'a yakışan bir meydan inşa edeceğiz!

Reşadiye ve Başakpınar Mahallelerinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas'a yakışan bir meydan düzenlemesi yapacaklarını ve Talas'm merkezini bu bölgelere taşıyacaklarını söyledi.

Sivişoğlu Sarı Konaklar Sitesi 2'de 59 bin 500 TL’ye! Denize 25 metre mesafede!

Sakarya Karasu’da 45 yıldır sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat yoğun ilgi gördüğü 1.Etap’tan sonra Sarı Konaklar Sitesi 2 Projesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Sivişoğlu Ergüney Sitesi'nde 57 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar!

Sivişoğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da konumlandırılan ve 3 blok 45 daireden meydana gelen Karasu Sivişoğlu Ergüney Sitesi' nde fiyatlar 57 bin 500 TL' den başlıyor...

karasu Sivişoğlu Çınar Sitesi Haberi

karasu Sivişoğlu Çınar Sitesi

Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız Life Park ve Green Park Projeleri  denize 150 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projelerde, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor. 


Ayrıca ;  Havuzsuz , Sosyal Aktivitesiz , Aidatsız olarak tasarlanan site konsepteleri ile de size sadece metrelerce uzaklıkta olan deniz , kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz .


Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin olduğu projelerde sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 49 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.


İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu...