07 / 05 / 2024

Karasu sivişoğlu yazlık

Karasu sivişoğlu yazlık

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Yazlık ev alacaklar bu 5 maddeye dikkat!

Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, yazlık mimarisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yağcıoğlu, yazlık evlerin mimari trendlerini ve yazlıklarda en çok tercih edilenleri anlattı...

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Karasu sivişoğlu yazlık Haberi

Karasu sivişoğlu yazlık

Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız Life Park ve Green Park Projeleri  denize 150 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projelerde, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor. 

Ayrıca ;  Havuzsuz , Sosyal Aktivitesiz , Aidatsız olarak tasarlanan site konsepteleri ile de size sadece metrelerce uzaklıkta olan deniz , kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz .

Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin olduğu projelerde sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 43 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.

İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu...