05 / 05 / 2024

Karat Rezidans satışları başladı

Karat Rezidans satışları başladı

Başkent Ankara’da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent’te yükselen Karat Rezidans, ergonomik mimariyi yüksek konforla bütünleştiriyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlanan Karataş Rezidans’ta satışlara başladı.

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Yenibosna Karat 34 Rezidans satış fiyatları!

Yüzde 5 peşinatlı ödemelerin yapıldığı Karat 34 Rezidans 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. Yenibosna Karat 34 Rezidans satış fiyatları 321 bin TL’den başlıyor.

Karat 34 Rezidans satış fiyatları!

Karat 34 Rezidans satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yenibosna'da yükselen Karat 34 Rezidans projesi, Kuyumcukent'in karşısında yer alıyor...

Yenibosna Karat 34 satışta! 288 bin TL'den!

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı'nın projesi Karat 34 Yenibosna'da ön satışlar başladı. Karat 34 fiyat listesi 288 bin TL ile 1 milyon 512 bin TL arasında değişiyor...

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Teras Kule Rezidans Kartal satışları!

Teras Kule Rezidans Kartal satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Teras Kule Rezidans Kartal projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirilecek...

Karat 34 Doğa Şehircilik-Baş Yapı satışları!

Toplam 470 daire, 151 ticari birimden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'da yer alacak. Karat 34 Doğa Şehircilik-Baş Yapı satışları kapsamında ön talep toplama dönemi başladı.

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Sur Yapı Marka projesinin rezidans satışlarının yarısı tamam!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışları gerçekleşti.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Bağcılar Nurol Park Rezidans satış fiyatları!

Dairelerin 1+1'den 4+1' e kadar değişiklik gösterdiği proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park Rezidans satış fiyatları 440 bin TL' den başlıyor.

Karat Rezidans satışları başladı Haberi

Karat Rezidans satışları başladı

Ankara’da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent’te yükselen Karat Rezidans, ergonomik mimarisi ve sunduğu yüksek konforla bölgenin en özel projesi olmaya hazırlanıyor.


İnşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlanan Karataş Rezidans’ta satışlara başladıklarını belirten Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, sektörde 28 yıldan beri faaliyet gösteren firmalarının bugüne kadar hiçbir zaman “yap-sat” mantığıyla hareket etmediğini kaydetti.


Karataş, ürettikleri projeleri genellikle kiralama metoduyla kullandıklarını, bu zamana kadar yaptıkları her çalışmayla Ankaralılar’ın takdirini kazandıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“İş yaşamımızın en önemli projesi olarak gördüğümüz Karataş Rezidans’ı, Ankara’nın son 3-4 yıldan bu yana öne çıkan, öne çıkmakla kalmayıp seçkin insanların buluşma merkezi haline gelen Yaşamkent’te planladık. Proje inşaatının yüzde 80’ine geldiğimizde satışlara başlamayı hedeflemiştik. Şu an Karat Rezidans’ı Ankaralılar’la buluşturuyoruz. Böylelikle maketten konut alma riskini de...