28 / 04 / 2024

karataş ahşap iskele projesi

karataş ahşap iskele projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Karşıyaka’ya 6 ahşap iskele geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Vapur İskelesi'nden Alaybey Tersanesi'ne kadar uzanan kıyı şeridinde yapacağı altı adet ahşap iskele için 23 Kasım'da ihaleye çıkacak.

İzmir'de ahşap iskele çalışması iki ay gecikti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karataş ve Üçkuyular sahilinde projelendirdiği 5 ahşap iskelenin yapım çalışmaları sözleşmeye göre iki ay gecikti.

İzmir'in ahşap iskele projesine ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin rüya projelerinden 5 ahşap iskelenin inşaat süreci sancılı başladı. Ege postası adlı internet sitesinin haberine göre geçtiğimiz günlerde de resmen yapımına başlayan iskelelerden ilkinin şantiyesine adeta ceza yağdı.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Manisa'da ahşap evde yangın: 1 ölü!

Manisa Demirci ilçesinde İrişler mahallesindeki Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı...

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılacak!

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sarıyer'de icradan 1.6 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlesi, Emirgan Mahallesi, Çam Fıstığı Sokak'ta yer alan avlulu ahşap evi 1 milyon 600 bin TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 21 Kasım'da...

karataş ahşap iskele projesi Haberi

karataş ahşap iskele projesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek. "İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi" çerçevesinde Pasaport, Konak Pier-Karataş ve Üçkuyular-Göztepe İskele arasındaki kıyılar düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi, 5 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğundaki iskelelerden birini Göztepe sahilinde kuracak. Eskiden deniz banyolarının ve iskelelerin olduğu Karataş-Karantina bölgesinde ve Susuzdede önlerinde ikişer adet olmak üzere toplam 5 iskelenin yapımı gerçekleştirilecek.


Denizle iç içe

Söz konusu çalışmalarla, sahil şeridinin kentin diğer kıyılarına nispeten dar olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın bu dezavantajını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Ahşap iskeleler, İzmirlilerin denizle buluşmasında önemli rol üstlenecek. Kıyıya gelenler denizle...