06 / 05 / 2024

karataş Dario Moreno Sokağı restorasyon

karataş Dario Moreno Sokağı restorasyon

Konak Belediyesi’nin Karataş’taki Dario Moreno Sokağı girişinde kiraladığı üç katlı binada yürütülen tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda İzmir’in simge yapılarından Tarihi Asansör’e komşu olan bina çok yakında sanat merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

ABB'den Karataş Mahallesi imar durumu ile ilgili açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karataş'ta devam eden imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi mahkeme kararıyla imar planlarının durdurulduğunu dile getirdi.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Kadir Karataş, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş görevinden istifaen ayrıldı ve istifası onaylandı.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

karataş Dario Moreno Sokağı restorasyon Haberi

karataş Dario Moreno Sokağı restorasyon


Konak Belediyesi’nin Karataş’taki Dario Moreno Sokağı girişinde kiraladığı üç katlı binada yürütülen tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda İzmir’in simge yapılarından Tarihi Asansör’e komşu olan bina çok yakında sanat merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.


Tadilat çalışmaları bitmek üzere olan binada incelemelerde bulunan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, burada Karataş Semti’nin geleneğini yansıtan işler yapacaklarını söyledi. Başkan Pekdaş, “Karataş adının unutulmamasını sağlamak adına bu bölgede kent kültürünü yaşatan birimlerimiz olsun istiyorduk. Belediye mülkümüzün olmadığı için kiraladığımız yerlerle hizmetlerimizi devam ettirelim istedik. Dario Moreno Sokağı’nın girişindeki Altın Cezve Apartmanı’nın kiralık olduğunu görünce de hemen talip olduk. Anıtlar Kurulu’ndan çıkan izinle tadilatını yapıyoruz. Yakında sanat merkezi olarak hizmete açacağız” dedi.

SANATLA TANIŞMANIN İLK ADIMI

Açılacak merkezde çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli kursların verileceğini söyleyen...