04 / 05 / 2024

karatay akabe siteleri

karatay akabe siteleri

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konutlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Akabe 1 ve Akabe 2 Konut Yapı Kooperatifleri'nde geçtiğimiz hafta sonu 80 Dairenin kura sevinci yaşandı....

Konya Karatay'ın çehresi değişiyor!

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana Bölgesi çevresindeki kentsel dönüşüm projesinin Karatay’ın çehresini değiştireceğini söyledi.

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

Konya Karatay Belediyesi'nden satılık 7 arsa!

Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, H.Yusuf Mescit, Tatlıcak ve Mezbaha (Fetih) mahallelerinde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 165 milyon 752 bin TL olarak belirlendi.

Konya Karatay'da yeni tapular verilmeye devam ediyor!

Karatay ilçesi sınırları içerisinde revizyon imar planlarına göre yapılan ve İmar Kanunu'nun 18. madde uygulaması tamamlanan Mengene Mahallesinde mülk sahipleri tapularını alıyor.

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Konya Karatay'daki cezaevi taşınacak!

Bir çok marka yatırımla yükselen Karatay’da, yapımı süren yeni Şehir Hastanesi ile hedefler de yükseldi. Karatay Belediyesi bölgedeki ulaşım ağını geliştirmeyi, cezaevinin hastanenin yakınından kaldırılmasını ve bölgeyi kamu binaları ile taçlandırmayı hedefliyor.

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Konya Selçuklu ve Karatay'daki 3 alan riskli ilan edildi!

Konya Selçuklu ilçesinde bulunan Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi 1. kısım ve Fevzi Çakmak Mahallesi 2. kısım sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Karatay Belediyesi 12 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Mülkiyeti Karatay Belediyesi'ne ait olan 12 adet gayrimenkul toplam 77 milyon 785 bin 500 TL bedelle 19 Ekim 2016 günü ihaleye sunulacak.

Konya Karatay'da 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Konya Karatay ilçesi Fetih Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

6 maddede konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Karatay'da yeni tapular veriliyor!

Karatay'da düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla yürütülen Revizyon imar Planı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konya Karatay'da 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Fevziçakmak'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

karatay akabe siteleri Haberi

karatay akabe siteleri


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2005 - 2006 yıllarında kurularak yapımına başlanan Akabe Sitelerinden bazı bloklarının tamamlanmasıyla dairelerin hak sahiplerine kura ile verilmesinin sevindirici olduğunu söyleyerek, dairelerin tamamlanmasıyla birlikte belediye olarak site aralarına yeşil alan ve park yapımının da devam ettiğini ifade etti. Bu güne kadar 21 Toplu Konut hamlesiyle 10 Bin 552 daireye ulaşan Karatay'da konut açığına neşter vurduklarını dile getiren Hançerli, yapılan konutlarla Karatay'ın görünümünün değişerek ilçenin yenilendiğini vurguladı. 


Belediye öncülüğünde kurulan kooperatiflerin kaliteli malzeme kullanımıyla mükemmel bir inşaat alanına sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli, Akabe 1. ve 2. etap toplu konutlarında 80 dairenin daha çekilen kurayla sahibini bulduğunu ifade ederek, kurulduğu günden bu güne kadar 1140 dairelik Akabe Sitelerinde 760 direnin teslim edildiğini belirtti. Hançerli, güvenilir konutlara...